“RIGA JAZZ STAGE” ir starptautisks džeza mākslinieku konkurss, kas jaunajiem talantiem sniedz iespēju pierādīt sevi džeza mūzikā, iegūt atpazīstamību un skatuves pieredzi, kā arī – prezentēt savu talantu starptautiskā mērogā.

  Iepriekš konkurss “RIGA JAZZ STAGE” veiksmīgi norisinājies jau  5 reizes – laika posmā no 2004. līdz 2008.gadam, un tolaik bijis pazīstams ar nosaukumu „Sony Jazz Stage”.

 Šogad konkursa koncertā piedalīsies 12 jaunie džeza vokālisti –  Daniel Cassius (Horvātija), Elīna Viļuma (Latvija), Eva Jiménez (Spānija), Evilena Protektore (Latvija), Gina Kazlauskaitė (Lietuva), Joanna Kucharczyk (Polija), Laura Budreckytė (Lietuva), Laura Põldvere (Igaunija), Samuel Hošek (Slovākija), Inese Bērziņa (Latvija), Vanessa Matthys (Beļģija), Veronika Čičinskaitė-Golovanova (Lietuva).

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 „Riga Jazz Stage 2013” uzvarētājus sagaida bagātīgs balvu fonds: konkursa uzvarētāji pretendē uz balvu fondu 2200EUR apmērā, kā arī – specbalvu no Maestro Raimonda Paula. Uzvarētājiem tiek nodrošinātas ekskluzīvas iespējas piedalīties „Pori Jazz”, „Rīgas Ritmi” un „Nomme Jazz” festivālos.

 Konkursantu sniegumu vērtēs pieredzējusi žūrija, kuras sastāvā ir profesionāli mūziķi, mūzikas producenti, festivālu organizatori un pasniedzēji no sešām valstīm – ASV, Latvijas, Somijas, Šveices, Igaunijas un Lietuvas.

 

 

Plašāka informācija:

www.rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*