Trīs muzikāli spēcīgas personības apvienojušās vienotos skaņas meklējumos! Jaunās paaudzes džeza trio A.Spell veiksmīgi sintezē organisko un elektronisko skaņu kopumu, tādējādi radot perfektu un sabalansētu skaņu līdzsvaru.

Virtuozs vokāls un spēcīgas akordeona melodijas. Basa klarnete un elektroniskās mūzikas burvība. Indijas bungu paveids tablu, Austrālijas aborigēnu tradicionālais pūšamais instruments didžeridū un plaša noskaņu spektra perkusijas. Šāds skaņu kokteilis ir tikai daļa no tā, ko klausītājs var sagaidīt no A.Spell. Skanējuma sev tuvo var rast ikviens – gan neparasta džeza, gan arī elektroniskās mūzikas cienītājs.Debijas albums „Where the Strange Creatures Live” iepazīstina klausītāju ar neparastām instrumentu skanējumu kombinācijām un nepārtrauktu perkusiju burvību. Marta beigās grupa ir uzsākusi albuma koncertu tūri, kuras ietvaros priecēs arī „Rīgas Ritmu” pavasara koncertu klausītājus.


http://www.youtube.com/watch?v=dwxeHvLjslk

 Biļetes nopērkamas „Biļešu Serviss” kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*