20Smeceres kroga īpašnieks piedāvā dziedātājas Alises Kantes džeza mūzikas projektu AliseN’Wonders šī gada 20.februārī plkst.20.00 Smeceres kroga mūzikas klubā.

Ko sagaidīt? Ļauties skaistam, pozitīvam mūzikas ceļojumam ar dziedātāju Alisi Kanti, kuras ēteriskā un gaisīgā daba ar dzīvesprieka mirdzumu mijās ar tikpat juteklisku, izjustu krāsu un nianšu bagātu mūzikas valodu, kura izteikta kopā ar lielisku, profesionālu džeza mūziķu sastāvu – Staņislavu Judinu (kontrabass), Ati Andersonu( taustiņi), Jāni Jaunalksni (bungas).
Programma ir tikpat krāsaina un daudzpusīga, cik mūziķi paši, sarežģītām džeza harmonijām mijoties ar vieglām skanīgām melodiskām līnijām un brīvu improvizāciju.
Koncerta pirmajā daļā iepazīsiet Alisei Kantei raksturīgo maigo, samtaino, tai pat laikā spēcīgo balss tembru gan ar oriģinālkompozīcijās, gan pašu aranžētās latviešu komponistu skaistākajās dziesmās, gan džeza mūzikas klasikā. Savukārt, otrajā un trešajā daļā skanēs populāri 80 to, 90 to gadu ārzemju deju mūzikas un pazīstamas latviešu autoru melodijas ar džeza odziņu, siltie latīņamerikāņu mūzikas ritmi bossa-nova un samba, kas mīsies ar svinga un grūva ritmiem.
Vakars ar mūziku, kur elegance un izsmalcinātums vienlaikus tiekas ar sirsnību, dzīvesprieku, enerģiju un modernu, oriģinālu mūzikas garšu.

Nepaidiet garām šo tik jauko vakaru! Patīkams baudījums būs gan pašiem gudrākajiem klausītājiem, gan tiem, kas vēlas tikai padejot.

Pasākuma ilgums ~ 5 h, sākums plkst.20:00, koncerts no plkst.21:00.
Ieejas maksa –  5 EUR.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*