12. novembrī 20.00 DAD kafejnīcā

14. novembrī 20.00 Kaņepes Kultūras centrā

a r m a u d
Spilgtu un emocionāli aizkustinošu vīziju rosinošs projekts, kurā tiek atspoguļots Paulas Fekarotas muzikāli radošais redzējums.
Paula Fekarota (Paola Fecarotta) ir trompetiste, dziedātāja un ģitāriste. Dzīvo mūzikā jau kopš agras bērnības. Mācījusies Romas Svētā Luisa Mūzikas Skolā un 2009. gadā iestājusies Amsterdamas Konservatorijas džeza trompetes nodaļā. 2013. gada nogalē Paula uzsāk darbu pie sava ģitāras un vokāla projekta ar nosaukumu “a r m a u d” – sensitīva skaņu pasaule, kas tiek rūpīgi pulēta caur dažādām muzikālām un elektroniskām vibrācijām. Ar šo projektu viņa jau uzstājusies klubos un festivālos daudzviet Eiropā, kā piemēram, Nīderlandē, Beļģijā, Francijā, Vācijā un Itālijā.
Paulas pirmo EP albumu “Covert Love” plānots izdot 2014. gada nogalē ar itāļu ierakstu kompānijas “Lady Sometimes Records” atbalstu.

“a r m a u d” ir ceļojums Paulas iekšējā pasaulē. Viņa izčukst vārdus, skaņas un emocijas, kas rada īpašu saikni ar tiem, kas klausās. Mākslinieces mūzika atklāj personisku stāstu, kas atraisa dzīves sāpju un baudu saišķi.
Ikreiz, kad Paula dzied, viņa kļūst par kāda stāsta daļu – kāda, no pašas pieredzes – un klausītājs tiek ielūgts pievienoties un sekot katram solim, un ļaut savai sirdij un sajūtām dejot līdzi.
Koncertos Latvijā Paulai pievienosies latviešu ģitārists Kaspars Vizulis, ar kuru aizvadīti lielākā daļa no koncertiem Nīderlandē un Beļģijā.
Vairāk informācijas:
http://armaud.weebly.com/
https://www.facebook.com/armaudband
https://soundcloud.com/armaud
http://www.ladysometimesrecords.com/

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*