Lai gan Andromeda Mega Express Orchestra mūziķi mēdz ielīst garderobes skapīšos, mūzika, ko viņi sacer un spēlē, ir daudz plašāka un to nevar ierobežot!

Laikraksts „Berliner Zeitung” par šo 18 mūziķu sastāvu raksta: „Kopš 2007. gada viņi brīvi improvizē ar indie-folka žanru, baroka mūziku, eksperimentālām elektronikas skaņām, moderno mūziku un arī džezu.” Vēl izdevums raksta, ka šobrīd Andromeda Mega Express Orchestra ir „viskarstākais” bigbends Vācijā! Pati apvienība par sevi saka: „Mēs nākam no dažādiem žanriem un to visu kopā pārvēršam ievērojamā skanējumā”.Arī cits laikraksts, „Hamburger Abendblatt”,atzīst, ka „vienu no spilgtākajiem Vācijas konceptiem pārstāv grupaAndromeda Mega Express Orchestra no Berlīnes”.

Ne velti orķestra mūzika un klātbūtne tiek dēvēta par retrofuturistisku komisko psihadēliju – to apliecina arī grupas nesenā uzstāšanāskomiksu grāmatas „Honky Zombie Tonk-Die blauen Geister von New Orleans” atklāšanā Berlīnē. Apvienība spēlēja savu muzikālo interpretāciju grāmatā ievietotajām ilustrācijām par džezu. Līdzās tam, rakstnieki un ilustratori Sophia Martineck un Henning Wagenbreth ir Andromeda Mega Express Orchestra jaunākā albuma „BUM BUM” vizuālā noformējuma autori.

Neliels ieskats šajā muzikāli vizuālajā sinerģijā.

 

Nāc arī Tu un klātienē piedzīvo festivāla „Rīgas Ritmi” organizēto krāsaino un neparastoAndromeda Mega Express Orchestra koncertu28.novembrī, Rīgas Kongresu namā, plkst. 19.00!

 Biļetes biļešu servisa kasēs un internetā: bilesuserviss.lv

 Vairāk informācijas:rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*