29.novembrī Josepf Willow’s Jazz Club ietvaros notiks projekta Jāņa Ruņģa Klātbūtne koncerts.

 

Jāņa Ruņģa Klātbūtne ir projekts, kurā apvienojušies 4 profesionāli mūziķi no Latvijas, kurus kopā izdevās savākt grupas līderim Jānim Ruņģim. Tie ir – Latvijā jau vairākus gadus plaši pazīstamais mākslinieks, saksofonists Deniss Paškevičs, viens no “grūvīgākajiem” basistiem Latvijā Edvīns Ozols (kontrabass, el.bass), viens no pieprasītākajiem jaunajiem bundziniekiem Latvijā – Rūdolfs Dankfelds, un viens no šī brīža labākajiem Latvijas jaunajiem ģitāristiem – pats Jānis Ruņģis.
Mūziku, kuru izpilda “Jāņa Ruņģa Klātbūtne”, nevar vērtēt viennozīmīgi, vai ļoti konkretizēt, jo viņu lielākā ietekme ir džezs, kurš ietver sevī ļoti daudz dažādu mūzikas žanru un stilu. Pārsvarā tā ir Jāņa oriģinālmūzika, klāt pieliekot populārākas džeza tēmas, kompozīcijas no akadēmiskās mūzikas pasaules. Tā ir muzikāla sintēze un mākslinieku skatījums uz pasauli, tās norisēm un tendencēm, spilgts personības atspoguļojums. Tas ir ļoti intīms un vienmēr ekskluzīvs notikums, jo liela daļa no šīs grupas uzstāšanās pamatā ir improvizācija, kas garantē Jums to, ka tas, ko Jūs dzirdēsiet un sajutīsiet, ir neatgriezenisks process un tādā pašā kontekstā vairs nevar atkārtoties.

 

Koncerta sākums 20.00, pēc koncerta džem session, kurā ir aicināti piedalīties visi interesenti.

 

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ieeja brīva

Durvis atvērtas no 19.00

Koncerta sākums 20.00

Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas akmens zāle (Kr.Barona 1.)

Ieeja no Raiņa Bulvāra puses (bij. Studentu Klubs)

 

 

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*