1. novembrī plkst. 20.00 Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmija uzsāk jaunu Joseph Willow`s Jazz Club sezonu, ko atklāj muzikālais sastāvs ar Kasparu Kurdeko, Kārli Vanagu un citiem dalībniekiem. Koncerts notiek JVLMA Akmens Zālē (ieeja no Raiņa bulvāra).

Pasākumā piedalās Kaspars Kurdeko (bungas), Kārlis Vanags (saksofons, flauta), Kristaps Vanadziņš (klavieres), Dāvis Jurka (saksofons), Toms Poišs (bass). Kaspars Kurdeko ir bundzinieks, komponists un perkusionists, studējis Amsterdamas Mūzikas konservatorijā džeza nodaļa. Saksofonists un flautists Kārlis Vanags ir City Jazz BIg Band vadītājs, komponists un aranžētājs. Spēlē un raksta mūziku arī džeza kvintetā Silvesteri Orkesteri, sadarbojies ar Raimondu Macatu, Victor Bailey (USA), Peter Herbolzheimer (GER), Steve Waterman (UK). Uzstājies arī ar KREMERata Baltica un Moniku Mančīnī, Sinfonietta Rīga, Latvijas Nacionālo Simfonisko orķestri. JVLMA džeza nodaļas pasniedzējs.

Koncertā izskanēs Kaspara Kurdeko un citu kolektīva dalībnieku autorkompozīcijas, kā arī daži džeza standarti. Pēc koncerta pēc iepriekšējos sezonos veiksmīgi nodibinātās tradīcijas notiks Jam Session, kur katrs spēlētgribētājs varēs piedalīties kopīgas atmosfēras veidošanā. Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja brīva no plkst. 19.00.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*