Artur Tuznik trio ir maģiska kombinācija ar vieniem no spilgtākajiem jaunajiem džeza mūziķiem, kas satikās Kopenhāgenā, Dānijā un pēdējā laikā bija ļoti aktīva daļa arī uz Dānijas džeza skatuves. Trio sniegums ir pilns ar emocionālo izteiksmīgumu, tehnisko meistarību un tā intensitāte klausītājus neatstāj vienaldzīgus. Trio spēlē džeza standartus, kas mijās kopā ar brīvu improvizāciju, ‘skandināvisku’ skaņu un krāsām.

ARTUR TUZNIK – piano, rhodes (Polija).
Artūrs ir klasiski trenēts pianists no Ļubļinas, kurš mācījies džeza mūziku Dānijā (Kopenhāgenā, Odensē) un pašlaik atrodas Parīzē, kur studē Parīzes Konservatorijā. Arturs ir izstrādājisi savas spēles prasmes pie tādiem meistariem, kā, piemēram, Brad Mehldau, Tony Malaby, George Colligan, Jeff Ballard, Erik von Spreckelsen Ørum un dauzdiem citiem. Studējot un dzīvojot Dānijā viņš neapšaubāmi ir bijis neatņemama daļa uz Skandināvijas džeza skatuves un spēlējis ar tādiem skandināvu mūziķiem kā Tomas Franck, Anders Mogensen, Andreas Lang, Kresten Osgood, Richard Andersson, Jakob Dinesen, Jan Harbeck, Morten Lund un citiem. Artur ir daudzu konkursu uzvarētājs, kā, piemēram, Jazz Nad Odra Festival, Jazz Improvisation Competition in Katowice, Bielska Zadymka Jazzowa and Novum Jazz Festival.
http://www.arturtuznik.pl

PEEDU KASS – doublebass (Igaunija).
Peedu ir viens no šodienas pieprasītākājiem džeza basistiem Baltijā, Skandināvijā un pēdējā laikā ir aktīvi uzstājies arī Latvijā. Peedu ir mācījies Tallinā, Helsinkos, Kopenhāgenā un tagad pārstāv Stokholmas Karalisko Mūzikas Konservatoriju un studējis ar tādiem cilvēkiem kā Matt Penman, Mats Eilertsen, Ulf Krokfors, Anders Jormin un daudziem citiem.
Peedu ir ieguvis neskaitāmas balvas, kā, piemēram, Sony Jazz Stage Grand Prix, Elion Young Jazz Talent award u.c. Peedu ir spēlējis kopā ar Mark Gross, Antonio Hart, Django Bates, Lonnie Liston Smith, Lea Pearson, Tony Allen, European Jazz Orchestra 2011, Tallinn Chamber Orchestra un ir līderis grupai PEEDU KASS 005, kas nesen izdeva savu CD.
http://www.peedukass.com

IVARS ARUTJUNJANS – drums (Latvija).
Ivars ir RDks džeza nodaļas absolvents un ir aktīvi koncertējošs mūziķis Baltijā, taču šobrīd Ivars dzīvo, mācās un spēlē Kopenhāgenā. Neskatoties uz savu vecumu, Ivars jau ir paspējis sadarboties ar tādiem mūziķiem kā Soweto Kinch, Francesco Cafiso, Nikolaj Hess, Jakob Dinesen, Carl Winther, Jari Perkiomaki, Carlo Morena, Eero Koivistoinen un daudziem citiem, un tūrējis tādās valstīs kā Grieķija, Šveice, Austrija, Dānija, Vācija, Nīderlande, Polija un Baltijas valstīs.
http://www.myspace.com/ivarsarutjunjans

IEEJA – 4LS. Lai rezervētu galdiņu, zvaniet uz 67374470.
Ņemiet līdz savus instrumentus, jo pēc koncerta būs jamsession!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*