NiMo

Nākošnedēļ, 22. oktobrī, džeza grupa NiMo dodas uz Londonu, lai sniegtu vienreizēju koncertu 3. Austrumeiropas džeza festivālā Londonā (East European Jazz Festival in London) džeza kafejnīcā POSK Hammersmitā (Jazz Club POSK, Hammersmith). Taču 23. oktobrī NiMo uzstāsies Londonā dzīvojošajiem latviešiem DVF (Daugavas Vanagu Fonda) Londonas nama kultūras centrā. Koncertos grupas sastāvu, tāpat kā  Melnās Jūras džeza festivālā Gruzijā (Black Sea Jazz Festival Batumi), papildinās pianists Rūdolfs Macats un basists Toms Poišs.

Trešais Austrumeiropas džeza festivāls Londonā šogad norisinās no 15. oktobra līdz 7. novembrim džeza kafejnīcā POSK, Hammersmitā (Jazz Cafe POSK in Hammersmith). Festivāla mērķis ir nojaukt barjeru starp Anglijas un Austrumeiropas mūziku  un kultūru, iepazīstināt ar starptautiski atzītu un daudzveidīgu mūzikas valodu un sekmēt izcilu un augstas kvalitātes džeza mūzikas izpildītāju uzstāšanos Londonā.

Džeza kafejnīca POSK, kā ikgadējā festivāla norises vieta, ir kļuvusi populārā dažāda vecuma mūzikas mīļotāju vidū – līdzās klasiskai džeza mūzikai var dzirdēt etno-džeza (etno-jazz) nokrāsas, kā arī aizvien populārāka apmeklētāju vidū kļūst pasaules mūzika. Šī ir unikāla pilsētas vieta, kur džezs ir sastopams tā visplašākajās mūzikas izpausmes formās – no klasiskajiem standartiem līdz jaunākajām tendencēm, atklājot mākslinieku virtuozitāti un nebijušu džeza sintēzi, kā arī vieta, kur izbaudīt tik daudzveidīgo Austrumeiropas džeza mūzikas garu.

Koncerti:

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Piektdien, 22. oktobrī plkst. 20:30* džeza kafejnīca POSK (adrese – 238-246 King St. Hammersmith Middlesex W6 0RF).

Sestdien, 23. oktobrī plkst 19:00* DVF Londonas namā (72, Queensborough Terrace London W2 3SH).

* pēc GMT laika joslas Londonā

Latvijas džeza grupa NiMo savu vienreizīgumu iemantojusi ar reti interesantu ķīmiju divu improvizācijas meistaru– džeza saksofonista un komponista Nika Gothama un dīdžeja Monsta – vadībā. Grupas NiMo skaņdarbos iezīmējas progresīva, bet uz stingrām tradīcijām balstīta lounge, acid jazz, Jazz/Broken beats mūzikas stilistika.

NiMo sociālajos portālos:
Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/NiMo/110017292393433
Twitter: http://www.twitter.com/NiMoJazz
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=46114

 

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*