goodbayAicinām jūs izbaudīt vēl atlikušās vasaras dienas, jo kā sinoptiķi biedē, tad atkal paliks vēsāks… bet kurš tad klausa sinoptiķiem! :D

Katrā ziņā – aicinām uz lielisku koncertu, kur būs iespēja dzirdēt gan Coolmans Report, gan Bunch of Gentlemen!
Kas tad īpašs šim koncertam? Četri no šī koncerta dalībniekiem pavisam drīz dosies pāri okeānam, lai gūtu turpmākos gadus lielisku pieredzi pie pasaules labākajiem pasniedzējiem – jāsaka tā, ka šogad ir notikusi unikāla lieta – četri Rīgas Doma kora skola absolventi ir izturējuši pasaules līmeņa atlasi un turpinās savas studijas izcilās ASV universitātēs – gan “Berkeley University” /Bostona/, gan “The New School” /Ņujorka/!

Arta Jēkabsone – spridzīgā, mīļā un vienkārši lieliskā vokāliste, ar kuru BofG ir aizvadījis ļoti daudz izcilus koncertus!

Sintija Grigorjeva – tādu meiteni, kā Sinča jūs neatradīsiet – unikāla personība un ģeniāla basģitāras virtuoze!

Rihards Kolmanis – tādu enerģijas sprādzienu, kādu Kolmanis spēj atdot uz skatuves novēlam jebkuram mūziķim un, protams, viņa vokālais spēks un ģitārspēles simbioze ir neaprakstāma. Mums prieks, ka BofG ir bijusi iespēja sadarboties gan uz skatuves, gan ierakstu studijā!

Pēteris Žile – iedodiet viņam kaut ko pa ko uzsist un tas iekustinās puspasauli! Tā atdeve un muzikālais talants, ko Pēteris spēj sniegt gan darbojoties mēģinājumu telpā, gan uz skatuves – ir vienkārši neaprakstāma. Pēča – mēs kaifojām un izbaudījām to laiku, kad uz nelielu brīdi biji viens no BofG puišiem! :)

Aicinām visus uz lielisku vasaras ballīti!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*