Mūzikas apvienības un solo mākslinieki ir aicināti pieteikt savu uzstāšanos starptautiskajā mūzikas festivālā „Rīgas Ritmi”.

„Rīgas Ritmi” aicina latviešu mūziķu apvienības un solo māksliniekus pieteikties 2012. gada festivālam, iesniedzot savu pieteikumu festivāla mājas lapā http://www.rigasritmi.lv . Festivāla mākslinieciskā komisija konkursa kārtībā izvērtēs iesniegtos pieteikumus, un ar mūziķiem un grupām, kas tiks izvēlētas dalībai festivālā, festivāla organizatori sazināsies personīgi.

Festivāls „Rīgas Ritmi”, kas jau vairāk nekā 10 gadus Latvijā popularizējis neakadēmiskās mūzikas žanrus – džezs, blūzs, soul, latino, pasaules mūzika, u.c., uz festivāla skatuves Rīgā aicinot gan visā pasaulē atzītus un apbalvotus māksliniekus, gan jaunus vēl nedzirdētus mūzikas talantus, tagad pavēris iespēju arī jaunajiem talantiem no Latvijas prezentēt savu mūziku  festivālā.

Dalība festivālā sniegs iespēju plašākai auditorijai iepazīties ar kvalitatīvu un oriģinālu džeza un tam pietuvināto žanru mūzikas piedāvājumu tepat no Latvijas.

Vairāk informācijas par pieteikšanos festivālam meklējiet festivāla mājas lapā esošajā elektroniskajā pieteikuma formā.  http://www.rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*