Rīgas Ritmi logoŠovasar mūzikas festivāls „RĪGAS RITMI 2010” savu  desmit gadu  jubilejas svētku koncertu virkni iesāks 30.jūnijā plkst.17:00 „ORIGO” laukumā pie Rīgas dzelzceļu stacijas,  kur uzstāsies  INTARS BUSULIS  & CITY JAZZ BIG BAND feat. AISHA !
Tā ir laba tradīcija, kas ir jau iesākusies ar bezmaksas koncertiem Rīgas sirdī –  Vērmanes dārzā pagājušajā gadā. Arī šogad 2. un 3. jūlijā uz Vērmanes dārzu tiek aicināti visi lielie un mazie rīdzinieki !

Piektdien, 2.jūlijā plkst. 18:00 būs iespēja dzirdēt un redzēt  Jelgavas bigbendu Raita Ašmaņa vadībā, Viktora Ritova grupu un lietuviešu un igauņu projektu Domas Aleksa & D’Orange feat. Sofia Rubina.

Savukārt 3.jūlijā plkst.11:00 Rīgas bērnu festivālā visi mazie rīdzinieki varēs dziedāt un dejot līdzi pašiem mazākajiem mūzikas festivāla RIGAS RITMI māksliniekiem, kā arī gaidāmi daudz pārsteigumi un kārumi no  „RIMI” Rimantiem – Lāzeracs un Svītrkoda.
Savukārt plkst. 18:00 uzstāsies Lietuvas labākā džeza grupa Dainiusa Pulauskas vadībā, Latvijas mākslinieki Zimbabw un City Jazz Big Band feat. Aisha Kārļa Vanaga  vadībā.

Vairāk informācija: www.rigasritmi.lv

Nāc un jūti ritmu kopā ar RĪGAS RITMIEM!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*