cropped-SJFBērni un Jaunieši vecumā no 10 līdz 25 gadiem līdz 1. jūlijam var pieteikties Starptautiskā džeza festivāla «Saulkrasti Jazz 2018» meistarklasēm.
Kā allaž, Saulkrastu džeza festivālā jaunajiem džeza mūziķiem būs iespēja pilnveidoties festivāla radošās darbnīcas meistarklasēs atzītu džeza spēles lietpratēju vadībā, kā arī slīpēt savas prasmes, muzicējot izveidotajos combo ansambļos un ļaujoties spontānām improvizācijām kopā ar nometnes pedagogiem un citiem mūziķiem.Festivāls šogad notiks no 16. līdz 21. jūlijam, kā ierasts, — atpūtas kompleksā «Minhauzena Unda» Saulkrastos.Festivāla radošās nometnes dalībniekiem būs iespēja izglītoties sitaminstrumentu, vokāla, ģitāras, basa, taustiņinstrumentu un pūšaminstrumentu meistarklasēs, kuras vadīs

Arī šogad meistarklašu dalībnieki atkarībā no viņu vēlmēm un iespējām festivāla nometnē varēs apmesties viesnīcā, teltīs vai apmeklēt meistarklases kā brīvie klausītāji.

Festivāla meistarklasēm aicināti pieteikties bērni un jaunieši vecumā no 10 līdz 25 gadiem neatkarīgi no spēlētprasmes līmeņa. Pieteikšanās festivālam iespējama līdz 1. jūlijam, tomēr, ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu meistarklasēs un jauno džeza mūziķu lielo interesi, festivāla organizatori aicina pieteikties pēc iespējas laicīgāk.

Saulkrastu džeza festivāls notiks jau devīto gadu. Kā norāda pasākuma organizatori, šis festivāls ir vienīgais Latvijā, kurā ne tikai jauniešiem, bet arī bērniem ir iespēja apgūt džeza mūzikai vajadzīgās prasmes, tuvoties profesionālam izpildījumam un rast motivāciju turpmākai darbībai džeza jomā, uzstājoties kopā ar saviem pedagogiem improvizācijas sesijās.

www.saulkrastijazz.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*