Gatavojoties otrā studijas albuma No Other Way Out iznākšanai šī gada 8. jūnijā, pašmāju muzikālā apvienība The Coco’nuts laiž klajā jaunu singlu Bruise on my knee. Singls būs pieejams iTunes, Spotify, SoundCloud un Bandcamp mūzikas straumēšanas vietnēs.

Kārlis Bergs_The Coconuts_Publicitātes attēls_1Singls ievada albuma galveno domu – dzīve nav tikai kāpumu, bet arī kritienu, kļūdu un emocionālu pārbaudījumu pilna. Ikdienas burzmā katra pieļautās kļūdas notiek un notiks, iegūstot morālus vai pašsajūtas ‘zilumus’. Arī mana ikdiena ir šādu mirkļu pilna, tomēr gadu gaitā veidojas atziņa – lai arī kļūdīties ir apkaunojoši, sāpīgi vai neglīti, tas ir arī skaisti. Tikai ar uzdrīkstēšanos, ļaušanos kritieniem un mācīšanos no iegūtās pieredzes mēs katrs varam ļauties attīstībai,” skaidro grupas līdervokāls Marija Broča.

Jau šī gada jūnijā grupa The Coco’nuts mūzikas un grupas talantu mīļiem piedāvās otro studijas albumu No Other Way Out. Albums ierakstīts burvīgajā Valmieras Siltumnīcā, sadarbojoties gan ar  Latvijas Radio bigbends mūziķiem trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozmbergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar nozares talantiem Melo M čellistu Miķeli Dubčinu un perkosionistu Migelu Hernandez Giraldi no Čīles.

Albuma ieskaņās grupa The Coco’nuts aicina uz No Other Way Out prezentācijas koncertu 14. jūnijā, klubā One One. Tāpat tiek aicināts sekot līdzi jaunumiem grupas Facebook lapā – jau pavisam drīz tiks publicēts piedāvājums ekskluzīvam livestream koncertam uz daudzstāvu nama jumta grupas lielākajiem draugiem un faniem.

The Coco’nuts sastāvā muzicē sešas radošas un spilgtas personības: Marija Broča ar līdervokālu, Monta Kurme kā daiļvokāls, Inese Bērziņa ar daiļvokālu un taustiņinstrumentiem, Pēteris Narubins kā ģitārists un vokālists, flautists Jāzeps Podnieks, Artūrs Strautmanis ar bungām un Toms Valmiers kā kontrabasists. Singla Bruise on my knee tapšanā grupas sastāvam pievienojās arī trompetists Reinis Puriņš un kontrabasiste Evita Bambāne. Grupas daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem.

Muzikālās gaitas grupa The Coco’nuts uzsāka 2012. gadā, un līdz šim izdots  minialbums Appetizer 2014. gadā un studijas debijas albums Amid Opposites 2016. gadā. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts ne mazums vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos, tajā skaitā pašmāju Positivus, Riga Funk fest un International Jazz day, Rīgas Ritmu festivālā, Tartu Indie mūzikas festīvālā un vēl citos pasākumos.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*