fly loveTalan­tīgā un apburošā džeza mūzika dīva Jolanta Gulbe-Paškeviča sadar­bībā ar pazīs­tamiem vietējiem un ārzemju mūziķiem sagatavojusi jaunu koncertprogrammu ar nosaukumu “FLY LOVE”, kurā iekļautas dziesmas 5 dažādās pasaules val­odās – angļu, por­tugāļu, itāļu, spāņu un latviešu. Koncertā tiks izpildītas 60. un 70. gadu perioda dažādu autoru sarakstītās dziesmas. Koncertā būs dzir­dama arī tāda pop­ulāra dziesma kā “Always on my mind“, kuru savā laika ir izpildījis arī Elviss Pres­lijs. Šī pro­gramma ir dziedātājas būtības ats­poguļo­jums mūzikā un ved klausītāju muzikālā ceļo­jumā dažādu tautu kultūru pasaulē.

Koncertprogrammas materiāls ir ierakstīts albuma ar tādu pašu nosaukumu – “FLY LOVE” un jau tagad tas pieejams internetā [http://denisspashkevich.bandcamp.com/album/jolanta-g-pashkevich-fly-love] digitālā veidā, kā arī būs pieejams koncerta apmeklētājiem CD formātā.

  1. marcus says:

    Jolanta Gulbe-Paškeviča viena no retajām māksliniecēm kuras koncertus var klausīties un klausīties, nezinu cik, bet jau ļoti daudzi koncerti ir apmeklēti un turpināšu to darīt!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*