Sākusies pieteikšanās festivāla “Rīgas Ritmi 2015” meistarklasēm, kas norisināsies no 1. līdz 4.jūlijam.

Meistarklases :

1.jūlijā: Festivāla “Rīgas Ritmi 2015” meistarklases tiks atklātas ar amerikāņu džeza, soula un R&B mūziķu meistarklasi: Dave Manley (ģitāra), Tone Witfield (bass) un Taphy Spencer (vokāls)!

2.jūlijā: Vokāliste Estere Rada (Ester Rada), kuras muzicēšanas stils tiek definēts kā ethio-jazz, urban-funk, neo-soul un R&B. Viņas pērn klajā nākušais debijas albums “Ester Rada” ir piesātināts ar tumšu groove, lieliskām pašas mākslinieces sacerētām melodijām un savā varā paņemošu vokālu.

2. un 3.jūlijā: Amerikāņu vokālists Alans Hariss (Allan Harris). Pateicoties savai zemajai un samtainajai balsij, Hariss spēj ne tikai brīnišķīgi izpildīt pats savas dziesmas, bet arī neierasti interpretēt džeza standartus. Tīkamais baritona vokāls lieliski sader kopā ar viņa brīvo ģitārspēli, kas apvieno gan džeza un blūza, gan roka noskaņas.

3.jūlijā: Dziedātājs un multiintrumentālists Rauls Midons (Raul Midon) meistarīgi apguvis flamenko, džeza un klasisko ģitārspēli un iesaistījies dažādos latīņamerikāņu mūzikas projektos. Allaž tiek slavēta Midona brīvā izpildījuma maniere un spēja savu ģitāru pārvērst orķestrī.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

4.jūlijā: Kubiešu pianists Ramona Valles (Ramon Valle) tiek dēvēts par izcilāko talantu jauno latīņamerikāņu mūzikas pianistu vidū un viņa spēlēto “Levitando” jau vairāk kā divas dekādes atpazīst visā pasaulē.

 

4.jūlijā: Franču džeza dziedātāja Sirila Emē (Cyrille Aimée) aizrāvusies tieši ar gypsy jazz ievirzes mūziku un manouche. Viņa ir Montrē džeza festivāla un Sāras Vonas Starptautiskā džeza vokāla konkursu laureāte, un fināliste prestižajā Teloniusa Monka konkursā.

4.jūlijā: Meistarklases noslēgsies ar paneļdiskusiju “Kā gūt atpazīstamību starptautiskajā mūzikas arēnā”, kurā piedalīsies “Rīgas Ritmi Showcase” mūzikas eksperti un dalībnieki.

Meistarklases notiks no 1. līdz 4.jūlijam, Latvijas Radio 1.studija.

Dalības maksa uz visām meistarklasēm (apvienotā biļete): EUR 60.00 (PVN iekļauts cenā).
Pieteikšanās no 24.aprīļa. Vairāk informācijas workshop@rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*