Kalnciema Kvartālā 21. augustā,  21:00 grupas JĀŅA RUŅĢA KLĀTBŪTNE koncerts:
Jānis Ruņģis- ģitāra, kompozīcijas
Rudolfs Macats Music – sintezatori
Ivars Arutyunyans — bungas

Grupas koncerti vienmēr ir kaut kas īpašs un neviltots, jo kā mēs zinām, mūzika nav tā dimensija, kurā ir iespējams kaut ko noslēpt vai samelot. Viņi vienmēr ir enerģiski, dinamiski un radoši izpaudušies katrā savā koncertā. Koncerts ir plānots divās daļās, kurās pārsvarā dzirdēsim oriģinālmūziku. Šoreiz „JĀŅA RUŅĢA KLĀTBŪTNE” sastāvs arī būs nedaudz pamainījies – būs Rūdolfs Macats, kurš spēlēs dažādus sintezatorus, aizpildot arī basa funkcijas, pie bungām būs Ivars Arutjunjans, kurš rūpēsies par vakara „grūva” sajūtu un ne tikai. Un Jānis Ruņģis ar savu ģitāru un klātbūtni gādās par to, lai viņa radītā oriģinālmūzika izskanētu godam kopā ar šiem vīriem, kuri komentārus Latvijas mūzikas aprindās vairs neprasa, jo visi trīs vīri ir profesionāli un atzīti mūziķi šai zemē.
Laipni lūgti uz neaizmirstamu, unikālu un neatkārtojamu mūzikas vakaru, kurā būs jūtama improvizācija, brīvs gara lidojums un viena liela muzikāla sintēze.
No 18.30 ar pieredzējušu mūziku jūs izklaidēs
DJ un ceļotājs Kārlis Krustojums .

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*