Sākusies biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa  „Riga Jazz Stage 2014” koncertiem. Biļetes nopērkamas gan uz katru konkursa dienu atsevišķi, gan arī kā abonementa biļete uz visiem konkursa koncertiem!

2014. gada 3. – 5.aprīlī Rīgā, kinoteātrī „Splendid Palace” norisināsies Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss „Riga Jazz Stage 2014”, kur uzstāsies džeza mākslinieki no vairāk kā 17 valstīm, tai skaitā arī no Austrālijas un ASV.

Īpašs konkursa viesis būs amerikāņu džeza vokāliste China Moses, kuras uzstāšanos varēs redzēt 5. aprīlī – konkursa apbalvošanas ceremonijas koncerta otrajā daļā.

Biļetes uz katru koncertu atsevišķi, kā arī – īpašas abonementa biļetes nopērkamas visās „Biļešu Serviss” kasēs un internetā – nenokavē savu iespēju redzēt un dzirdēt jaunos pasaules džeza talantus!

Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa „Riga Jazz Stage” mērķis ir jauno talantu prezentēšana starptautiska konkursa ietvaros, līdzās tam dodot iespēju jaunajiem džeza māksliniekiem veidot kontaktus ar mūziķiem un mūzikas profesionāļiem no citām valstīm. Izpildītājiem paveras ne tikai lieliska iespēja iekļauties citu valstu kultūras apritē un pārstāvēt savu valsti plaši atpazīstamā un starptautiskā konkursā.

2014.gadā konkurss norisinās nodibinājuma „Riga 2014” tematiskās līnijas „Dzintara ādere” ietvaros kā Eiropas kultūras galvaspilsētas notikums.

Lasi vairāk: www.rigajazz.lv!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*