1. Boss says:

    Četri jauni un talantīgi mūziķi – Inese, Monta, Iveta un Ilmārs – 2011. gada izskaņā satikās RPIVA (Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā) un nolēma izveidot koncertprogrammu par Ziemassvētku tematiku. Drīz grupas sastāvam pievienojās arī piektais dalībnieks – Miks.

    Grupas nosaukums radies, apvienojot vārdus “quintet” un “winter”, kas norāda uz grupas sastāvu (kvintets) un sākotnējo koncertrepertuāru.

    Publikas lielās atsaucības un labo atsauksmju dēļ tika nolemts grupas darbību nepārtraukt, bet gan turpināt plašākos mērogos.

    Šobrīd grupas sastāvā – Inese Bērziņa, Ilmārs Šterns, Andris Jeziks, Egils Leimanis, Matīss Repsis un Ingus Tazāns.

    Savas darbības laikā „The Quinters” ir uzstājušies uz dažādām mājskatuvēm Rīgā („Pērle”, „Dad Cafe”, „Bonēra” u.c.), kā arī „Artelī”, Dailes teātra „Epikūra Dārzā”, “Cabo Cafe” u.c. Piedalījušies koncertuzvedumā „Brodvejā”, mūzikas un mākslas festivālā „Bildes 2012”, brīvdabas meistarklašu festivālā Give&Get 2013, kā arī iesaistījušies citos interesantos un pieredzes bagātinošos projektos.

    „The Quinters” spēlē mūsdienu ritma mūziku.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*