Kalnciema Kvartālā 30.maijā, plkst. 19:00, „Rīgas Ritmi 2013” ieskaņas koncerts, kurā uzstāsies LUCA CIARLA QUARTET!

  Jau maija pēdējā ceturtdienā uz Kalnciema Kvartāla brīvdabas skatuves klausītājus priecēs viens no šī brīža radošākajiem mūzikas projektiem – Luca Ciarla Quartet!

Kvarteta kodols ir Itālijā dzimušais Luca Ciarla. Savu neparasto talantu mākslinieks pierādījis agrā vecumā apgūstot klavieru un vijoles spēli. Džeza un improvizācijas mākslā ietekmējies no Keith Jarret, Egberto Gismonti un The Turtle Island Quartet, vēlāk turpinājis akadēmiski izglītoties Eiropā un ASV, iegūstot doktora grādu mūzikas mākslā. Līdzās tam, vijolnieks vada meistarklases un ir plūcis laurus vairākos starptautiskos konkursos, kā arī – ieguvis arī Chamber Music America balvu.

Kvartets ir neparasts ar to, ka viņu spēlētajā mūzikā savijas visdažādākie žanri, atklājot jaunu muzikālu ceļu.

Luca Ciarla Quartet veiksmīgi sevi pierādījuši ne tikai lielākajos klasiskās, bet arī pasaules un džeza mūzikas festivālos – Montreal Jazz Festival un Melbourne International Jazz Festival.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

„Luca Ciarla ar savu oriģinalitāti ir pievērsis klasiskās, džeza un folkmūzikas cienītāju uzmanību,” Cover Magazine (Hong Kong)

Koncerts: Kalnciema Kvartāls, 30.maijs, sākot no plkst. 19:00.

Ieeja koncertā: bez maksas

https://www.youtube.com/watch?v=saBjtpB871U

Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Jūti ritmu!

 

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*