Retro Limited afiša koncertam kafejnīcā Bonēra

25. februārī plkst. 21.00 kafejnīcā “Bonēra”.

Retro Limited ir trīs mūziķu apvienība: vijole, kontrabass un ģitāra. Grupa izpilda skaņdarbus 40. gadu franču čigānu džeza stilā. Populāras melodijas no 80. un 90. gadiem tiek atskaņotas Parīzes retro džeza ritmos un krāsās. Tajā pašā laikā, neskatoties uz to, ka mūziķi tērpjas zolīdi – žaketēs un hūtēs, grupai piemīt diezgan “pancisks” šarms. Tas tādēļ, ka mūziķi necenšās uzdoties pār kādu citu. Viņi ir tādi, kādi ir.

Mūziķi:

Aleksejs Bahirs – vijolnieks bez īpašas augstākās muzikālās izglītības tomēr vijoles uzskaņošana viņam nesagādā nekādas grūtības. Rakstnieks, filosofs, komponists, ezotēriķis (amatieris)… Vijoles spēli pilnveidojis Vācijā, Essenē. Koncertējis dažādās valstīs: Austrālijā, Norvēģijā, Lielbritānijā, Japānā, tajā skaitā arī Latvijā.

Staņislavs Judins – kontrabasists, komponists, basģitāras spēles pedagogs. Hičhoka filmas, retro mašīnas un tā laika mūzika ir tas, kas patiesi ielīksmo viņa sirdi. Izspēlējies dažādos mūzikas žanros, pamazām atklāj, ka tieši retro džezs ir viņa patiesais aicinājums. Koncertējis daudzās valstīs: Ķīnā, Krievijā, Vācijā, Dānijā, Lielbritānijā, Zviedrijā, Latvijā…

Māris Plūme – ģitārists, vīndaris, animators, blogeris, galdnieks, piedzīvojumu meklētājs, kas neatsakās no labiem vīniem un alus, kā arī vienmēr motivēts iepazīties ar orientālālās virtuves ēdienkarti. Bagāta muzikālā pieredze.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*