Pirms pieciem gadiem Steve Waitt pamet savu dzimto pilsētu Ņuorleānu, lai dotos tālākos mūzikas meklējumos Bruklinā –  Ņujorkā, kur ātri vien viņš iepazīstās ar pilsētas labākajiem producentiem un māksliniekiem attīsot savu neatkārtojamo elekronikas, country americana, alternatīvā folka in indie roka miksli.
Steve Waitt holding melodica
Tādi atzīti žurnāli kā Stomp un Stammer par Steve Waitt izsakās : “bīstami LABS ansamblis”, kurš regulāri piepilda skatītāju rindas labākajos Manhetenas klubos.
Pirms pāris mēnešiem Steve Waitt ir pārsteidzis savu fanu loku izdodot jauno EP disku, kas krietni atšķirās no viņa debijas albūma “Blue parade”, jo pie kopdarba tika piesaistīts vietējais “insaiders ” producents Chris Cubeta kopā ar iespaidīgu muziķu sarakstu.
Steve mūzika ir nepārtraukti attīstībā vienmēr meklējot jaunus virzienus kā tos pasniegt publikai caur patiesām dzīvi piedzīvojušām dziesmām, draivīgiem rifiem  un smalkām kompozīcijām, kurās daudz jūtams pirmās mūziķa ietekmes: blūzs, džezs un folks.
Liz ClarkUn atkal ir pienācis laiks kārtējai Steve Waitt Eiropas koncerttūrei kas priecēs klausītāju ausis un sirdis cauri astoņām Eiropas valstīm to skaitā arī Latviju. Kopā ar mākslinieku uzstāsies arī tūres ipašā viešņa, atraktīvā dziedātāja Liz Clark kā arī pavadošais allstarsastāvs, kas pulcināts no labākajiem Eiropas muzikantiem: Thomas Bekhuis – ģitāra, Nate Allen – bassģitāra, Artis Orubs – sitamie instrumenti
Šīs mākslas mīļiem būs iespējams dzirdēt šo ekskluzīvo pasākumu tikai un vienīgi:
27.maijs – Fotaine palace – Liepāja – ieeja 1.50Ls,
29.maijs – klubs Piens – Rīga -ieeja brīva.
Vairāk informācijas:

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*