Domeinam (interneta adresei) jazzmusic.lv drīz beidzas abonēšanas termiņš, tāpēc šīs lapas apmeklētāji tiek aicināti mazliet ziedot jazzmusic.lv atbalstam, lai varam izmantot šo adresi arī turpmāk.
*Līdz šim ar lapas uzturēšanu saistītos izdevumus sedza jazzmusic.lv veidotaji no saviem personiskajiem līdzekļiem.

Domēna abonēšana vienam gadam sastāda 8.70 Ls. Attiecīgi, ja saziedotā summa pārsniegs 1 gadam nepieciešamo, pastāv iespēja domēnu abonēt uzreiz vairākiem gadiem, vai arī citādi lietderīgi ieguldīt jazzmusic.lv attīstībā.

Oficiāla konta mums šobrīd nav, tāpēc ziedojumu lūdzam pārskaitīt uz jazzmusic.lv galvenā veidotāja personīgo kontu:

Paldies par atbalstu!Konta Nr.: LV23HABA0551002225947
Vārds, Uzvārds: Māris Plūme
Personas kods: 220880-11027
Swift code: HABALV22
Norāde: jazzmusic.lv atbalstam

  1. Māris Plūme says:

    Ir pagājušas jau 3 dienas, bet līdz šim brīdim vēl neviens nav atsaucies uz aicinājumu ziedot jazzmusic.lv domēna abonementa pagarināšanai.

    Nepieciešamā summa ir 8.70Ls. Tas nozīmē, ja vien 9 cilvēki katrs ziedotu pa 1 latam, būtu gana, lai adresi jazzmusic.lv varētu lietot vel vienu gadu.

    Tīri skaidrības labad:
    Jazzmusic.lv vienmēr ir pastyāvējis tikai tamdēļ, ka tā veidotāji to ir uzturējuši no saviem personīgajiem līdzekļiem, un pilnīgi nekāds finansiāls atbalsts no malas nekad nav ticis saņemts. Šī ir pirmā reize, kad lūdzam jazzmusic.lv lietotājus mūs atbalstīt. Pat ja nepieciešamā summa šķiet ļoti niecīga, ir pamats, kapēc to lūdzam.

  2. admin says:

    Pateicamies Elvijam par ziedotajiem 2 latiem!
    Paldies, arī tiem, kuri ar labām domām mūs atbalsta!

    P.S. Nekautrējieties ziedot arī pavisam niecīgas summas, jo jebkurš atbalsts ir nozīmīgs. Galu galā jāsavāc vēl tikai 6.70 Ls

  3. admin says:

    Milzīgs PALDIES Oskaram, kurš ziedoja jazzmusic.lv 10Ls. Varam uzskatīt, ka ar šo arī šī ziedošanas kampaņa tiek noslēgta.

    Pavisam jazzmusic.lv atbalstam ziedoja 2 cilvēki: Elvijs un Oskars. Kopā savāktā summa ir 12Ls, no kuras 8.70 tiks iztērēti jazzmusic.lv domēna abonēšanai līdz nākamā gada maijam. Atlikumam 3.30 Ls tūlītējs pielietojums neatrodas, taču varam garantēt, ka arī šī summa tiks izlietota lietderīgi.

    Paldies, arī visiem tiem, kuri savās domās bija labvēlīgi!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*