Notikuma vieta bārs/restorāns/klubs “ARTUM” – Marijas iela 2
Notikuma laiks – 8. aprīlis, 19:00.

Džeza kvartets Jums piedāvās oriģinālmūzikas programmu.
Kā paši izpildītāji atzīst: “Kompozīcijās dejojam cauri mierīgiem tuksnešiem, salaužam taktsmērus pulkstenim, ielecam latino ritmā, bet pēc tam melodiskā mierā iegrūvojam.” Viņu izpildītās kompozīcijas stāsta kā par vientuļiem vīriem tuksnesī, tā arī par iekšējās gaismas ieslēgšanu, pulksteni un laiku – spēlmani, par “slīdīgiem soļiem” un nevēlēšanos sacensties, par dzīvi.
Oriģinālkompozīciju autores – ar oriģinālu piegājienu apveltītā, muzikālā māksliniece, ģitāriste Nora Bite un vokāliste, kura ar profesionalitāti un smaidu, izmanto balsi kā instrumentu pat dziesmās, kuras parastam vokālistam būtu par smagu – Inese Bērziņa.
Ritma grupā mūziķi, kuri izpelnījušies atzinību klausītāju un mūziķu vidē daudzu gadu gaitā, turpinot piedalīties visos svarīgākajos mūzikas notikumos Latvijā – kontrabasists Andris Grunte un bundzinieks Kaspars Grigalis.
Pēc koncerta “jam session” – mūziķu saspēle, kurā aicināti pievienoties arī citi Latvijas “zelta” džezmeņi!
Ieejas maksas nav!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*