Ivars Hermanis un Laimis Rācenājs - Besame Mucho - dziesmas ar čilīKas tas ir un kā to sauc, un kas beigu beigās no tā visa sanāk, kad Latīņamerikas apceļotājs un dziedātājs, kam tik ļoti patīk fotografēt, satiek spāņu valodas skolotāju un kaislīgu korridas cienītāju, kas spēlē ģitāru. Tad notiek brīnums. LAIMIS RĀCENĀJS un IVARS HERMANIS beidzot ir sadziedājušies un saspēlējušies muzikālā programmā BÉSAME MUCHO, kurā skanēs meksikāņu, kubiešu, argentīniešu, peruāņu un citu Latīņamerikas tautu melodijas. Spēlētas un dziedātas tiks gan ļoti pazīstamas, gan pavisam nedzirdētās dziesmas, kurās katrā notī izskan vārdi un jēdzieni – Mīlestība un Nodevība. Skūpsti mēnesnīcā. Kontrabanda. Kaktusi. Un  kaisle kā vasaras karstā saule.

Ģitāru un balsu saskaņu papildina vairāki eksotiski instrumenti – bolīviešu charango, havajas ukulele un kubiešu tres. Dziesmas skanēs spāņu un latviešu valodā.

Koncerts Mākslas darbinieku namā 9. aprīlī 19.00

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*