Jānis AmantovsTrompete, Vokāls

1979.gada izlaidums. Modelis un suga – vīrietis ar kaitīgiem ieradumiem. Mīļākā nodarbe – skatīties uz zivīm akvārijā Maximas zivju nodaļas apmeklējuma laikā.

Muzikālo izglītību pilnveidojis Klaipēdas Universitātes Mākslas fakultātes džeza mūzikas katedrā laika posmā no 1998. līdz 2004.gadam.

Pēc studijām Klaipēdā divus gadus pavadījis Ziemeļnorvēģijā Sortlandē, tur dzīvojot un spēlējot “Sortlands storeband” bigbendā, kā arī piedalījies citos vietējos džeza mūzikas projektos.

Bijis dalībnieks “Klaipeda’s Castle Jazz Festival” (Lietuva), “Kaunas Jazz” (Lietuva), “Provinssirock festival” (Somija), “Sortlands Jazz Weekend” (Norvēģija), “Birštonas Jazz Festival” (Lietuva) u.c..

Šobrīd nodarbojas ar datorgrafiku kā profesionāls nošu rakstītājs ārzemju izdevniecībām, savukārt, muzikāli sadarbojas trio spēlē ar Eino Kolistu un Gintu Garūtu, kā arī citos muzikālajos projektos Latvijā un Lietuvā.

Piedalījies ierakstu sesijās Lietuvā, Latvijā un Norvēģijā.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*