Braziliano

Latin music

Trio “BRZILIANO”

Percussion: Alex “SHULTC” Merzlikin
Piano: Artem Sarvi.
Bass: Edvīns Ozols.

BRAZILIANO – ir unikāls latīņamerikas mūzikas kokteilis, kas sastāv no karstās dienvidu saules un aizraujošiem latīnamerikas ritmiem. Veiksme slēpjas snieguma dzīvīgumā un aranžējumos, kuros iekļauti arī eksotiskie nacionālie instrumenti. Koncertprogrammā tiek veiksmīgi apvienota spāņu, meksikāņu, kubiešu un cita latīnamerikas mūzika.

Trio BRAZILIANO dibinātājs ir Alex “SHULTC” Merzlikin – augstās klases mūziķis, kas spēlē dažādos mūzikas stilos un specializējas perkusiju spēlē gospel mūzikā (atzīts Eiropā), turklāt, viņš ir dažādu citu mūzikas projektu pamatlicējs un ir sadarbojies ar daudziem pasaules mūziķiem kā, piemēram, Brian Melvin (USA), Christoph Titz (DE), Simona Moreno (BR), Stanley Jordan (USA), Eric Moore (USA) Junior Robinson (USA).

Trio sastāv arī no citiem atzītiem mūziķiem:
Artem Sarvi – profesionāls pianists, daudzu mūzikas konkursu laureāts, ieskaitot stasptautisko konkursu Sony Jazz Stage. Viens no labākajiem latīņamerikas mūzikas pianistiem.
Edvīns Ozols – talantīgs basists, kura priekšnesums aizrauj skatītājus ar savu ekspresivitāti. Edvīns arī ir dažādu mūzikas balvu un nomināciju īpašnieks.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*