Informācija presei

„Citi Ziemassvētki” Kuldīgā
13. decembrī  Kuldīgas Kultūras centrā notika Ziemassvētku koncerts kopā ar Daumantu Kalniņu un Jazz  Mood.

Dziedātājs Daumants KalniņšVēl nebijušās skaņās tika aizvadīta trešā advente Kuldīgā . Koncertā skanēja pasaulē pazīstamas Ziemassvētku melodijas, kas aranžētas džeza manierē. Džezs kā zināms ir improvizācija, arī šajā Ziemassvētku koncertā jaunie mūziķi sevi pierādīja, apdarot un improvizējot ar tradicionālām Ziemassvētku dziesmām. Jau pirmās dziesmas izpildījums,  koncerta apmeklētājus aiznesa kustībā.

Lielākās ovācijas mūziķi guva atskaņojot tradicionālo „Klusa nakts, Svēta nakts”, kā arī mūziku no filmas „Viens pats mājās”. Koncerta programma  bija dažāda, izpildījums aizraujošs, kas  skatītājam sniedza emocionālu piepildījumu un prieku.

Lai arī apmeklētāju pulks nepiepildīja visu  zāli, koncerta organizatore Alīna Ķiršakmene pauž prieku, par jauno mūziķu atraktivitāti, augstas kvalitātes sniegto koncertu, un pats galvenais – apmeklētāju pozitīvajām atsauksmēm. „Kā zināms, ne visiem džezs ir tuvs, taču šādi koncerti ļauj iepazīt šo burvīgo mūzikas žanru, un es ļoti ceru, ka ne tikai Rīga sniegs iespēju baudīt džezu, bet arī citas  Latvijas pilsētas.”

Dziedātājs Daumants Kalniņš un tro Jazz Mood

Jazz Mood sastāvā – Krists Auznieks (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (bass), Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti)

Foto  – A. Ķiršakmene

  1. admin says:

    Jorens 30.12.2009 21:48:18 teica:
    Riktiigi labs, tik galdinji ar kaadu viskija glaazi vajadzeeja…

    x 30.12.2009 20:54:22 teica:
    tas ir daumants kalnins :)

    Musician 29.12.2009 15:46:58 teica:
    Bet kas ir tas čalis kas tur dzied?

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*