Argentīniešu etno džeza dziedātāja un komponiste Sofia Rei ar trio atgriežas 20.februārī. Koncerts notiks koncertzālē RĪGA.

Argentīniešu etno džeza dziedātāja un komponiste Sofija Rei ir iekarojusi Ņujorkas, Londonas, Spānijas utt džeza mīļotāju sirdis. Pirms 2 gadiem dubultkoncerta laikā mūsu publika iepazinās ar fantastiku dziedātāju un komponisti klātienē.

Sofia Rei pēdējais albums De Tierra y Oro (No zemes un zelta) ir ieguvis 1.vietu world beat kategorijā kā labākais albums, gan kā labākā dziesma (La Gallera) prestižajā Independent Music Awards 2013 (http://www.independentmusicawards.com/). Tas ir starptautists neatkarīgs ekspertu vērtējums par gada labākajiem albumiem, izpildītājiem, dziesmām. Tiesniešu vidū ir tādi prominenti eksperti kā Peter Gabriel, Tom Waits, Suzanne Vega utt.

Sofija raksturo savu jaunāko veikumu kā filozofisku pārdomu sēriju- dziesmas, kas atspoguļo plašu Dienvidamerikas folkloras sajaukumu ar modernā džeza skaņu un dziedātājas spēcīgo balsi priekšplānā. Sofija spāniski dziedot, vēsta mums dažādus stāstus – par gaiļu cīņām Kartagenā, nakts murgiem Buenos Airesā, mīlas vēstuli no Ņujorkas, spoku Andu kalnos…

„Viena no daudzpusīgākajām un pieprasītākajām dziedātājām uz Ņujorkas mūzikas skatuves” – Simon Calle, All About Jazz

„Veids kā argentīniešu dziedātāja Sofia Rei vada savu grupu, kaisle un dzidrums, ar kādu viņa sakausējusi sarežģītos latīņamerikāņu ritmus ar džezu, izskaidro, kāpēc viņu mīl visas Ņujorkas auditorijas no Kārnegija zāles līdz neformāļu klubiņiem.” – Phil Lutz, New York Times.
Biļetes uz šo koncertu var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*