JAU TREŠĀ RADOŠĀ DARBNĪCA PULKVEDĪ!
Piedalās Ieva Kerēvica
Riharda Fedotova radošās darbnīcas ir muzikālas improvizācijas vakari, kurā ik nedēļu viesojas kāds no Latvijā zināmākajiem dziedātājiem. Latvijas labāko mūziķu pavadībā solista dziesmas tiek pārveidotas un izpildītas netradicionālos, brīvos aranžējumos. Radošajās darbnīcās viesojušies dažādu žanru Latviešu dziedātāji. Kā piemēram Jānis Šipkevics, Sonora Vaice, Intars Busulis, Aigars Gravers, Ansis&Oriole, Aija Andrejeva un daudzi citi.
Rihards Fedotovs aka Rick Feds ir latviešu izcelsmes mūziķis/komponists, pie kura lielākajiem sasniegumiem jāpiemin darbība Amerikas Savienotajas valstis ar tādiem “grammy awards” apbalvotajiem māksliniekiem kā Cuba Gooding Sr., Betty Wright, John Swana un daudziem citiem.
Ieva Kerēvica izglītību ieguvusi Jelgavas mūzikas vidusskolā, kā arī Rīgas Pedagoģijas un Izglītības Vadības augstskolā. Ar panākumiem startējusi vairākos vokālajos konkursos, tai skaitā Sony Jazz Stage 2004, Lady Summertime, Stage number one kopā ar grupu The Spirit Shadows.
Vieta Naktsklubs “Pulkvedim Neviens Neraksta”
21:00 Koncerta sākums
22:00 Jam Session
Ieeja Bez Maksas

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*