Pirmo reizi Latvijā uzstāsies pasaules blūza leģenda Jurijs Naumovs (ASV, Ņujorka) ar jauno programmu
„Blūzs roka ritmos” Koncerts notiks 7.novembrī pulksten 19:00 jaunajā koncertzālē „Rīga”, kura atrodas Latvijas Zinātņu akadēmijas telpās, Rīgā, Akadēmijas laukumā 1.

Par tādu mākslinieku kā viņš saka – viņš ir ģēnijs, par to liecina viņa mūzika, viņa balss, viņa dziesmu teksti un viņa ģitāras spēle. Viņš patiešām ir rokenrola un blūza Eņģelis, ko Dievs atsūtījis uz Zemi, lai paceltu cilvēku pašapziņu.
Padomju laikā, kad radās „krievu roks” un disidentiskā literatūra Jurijs Naumovs bija „pagrīdē” un darbojās puslegāli, koncertējot neskaitāmos dzīvokļos. Vēlāk 90-to gadu vidū viņš emigrēja uz Ameriku. Kopš tā laika dzīvo Ņujorkā, veiksmīgi koncertē ASV un Eiropā.
Viņa uzstāšanās laikā zālē ir kapa klusums. Vien šad tad dzirdami klusi čuksti: „Ak kungs, kā viņš to spēj?” Viņa ģitāras spēlē dzirdams viss stīgu orķestris: kontrabass, čells, alts un vijole, bet klausoties viņa ierakstus nevar noticēt, ka to visu spēj paveikt viens cilvēks ar vienu ģitāru.
Biļetes uz J.Naumova vienīgo koncertu var iegādāties visās biļešu servisa kasēs www.bilesuserviss.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*