5.jūlijā plkst. 22:00 Daugavas Koncertzālē uzstāsies jaunā un daudzsološā Rachel Claudio no Austrālijas!

Vokālistes, komponistes, pianistes un producentes Reičelas Klaudio balsij piemīt satriecoša daudzveidība, kas, būdama trausla un spēcīga vienlaikus, aizrauj ne tikai soulful un hip-hop, bet arī elektroniskās un džeza mūzikas cienītājus.

Parīzē rezidējoša austrāliešu izpildītāja savas karjeras laikā sadarbojusies ar virkni mūziķu un producentu, kā arī izdevusi divus solo albumus – debijas albums „Claudiography” (2012) un nule kā klajā nākušais „Thrill of the Game” (2014). Pati mūziķe norāda, ka šajos albumos ikviens klausītājs var sajust viņas dažādo personību, pārkāpjot žanru robežas un vienlaikus esot pianistei, vokālistei, producentei un arī komponistei. Darbojoties apvienībā „Jaffa Music” kopā ar dīdžeju Nikolasu Voutēru un projektos ar tādiem dīdžejiem, kā piemēram, Martinu Solvegu, Džeimiju Levisu un citiem, viņa ir nopietni pieteikusi savu vārdu arī uz elektroniskās mūzikas skatuves. Kā savus lielākos elkus mūzikā min Tears for Fears, Stevie Wonder, Nina Simone, Lauryn Hill, Marvin Gaye un daudz citu visdažādāko mūzikas žanru pārstāvjus.

Reičela aktīvi koncertē visā pasaulē, iekarojot arvien jaunas klausītāju sirdis un paliekot to atmiņā kā talantīga mūziķe. Sestdienā, 5.jūlijā ikviens aicināts apmeklēt Reičelas Klaudio uzstāšanos festivālā „Rīgas Ritmi 2014”! Norises vieta – Daugavas Koncertzāle, koncerta sākums plkst. 22:00.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*