Festivāla zvaigznes pasniegs meistarklases!

29.05.2014
Festivāla zvaigznes pasniegs meistarklases!
Festivāls „Rīgas Ritmi 2014” no 2. līdz 5. jūlijam piedāvā meistarklases mūziķiem, teorētiķiem un interesentiem.

Meistarklases ir viens no festivāla stūrakmeņiem un tiek organizētas ar mērķi paplašināt jauno mūziķu zināšanas un to pielietojumu praksē. Meistarklases vada pasaulē atzīti mūziķi, sniedzot ikvienam apmeklētājam jaunas teorētiskas un praktiskas zināšanas. Festivāla „Rīgas Ritmi 2014” meistarklašu pedagogi būs Mike Dawes (ģitāra), Albare (mūzikas industrija), Jeff Lorber (taustiņi), Rachel Claudio (vokāls) un Edmar Castaneda (arfa).

Mike Dawes (Lielbritānija – jaunais ģitāras virtuozs atpazīstams, pateicoties viņa meistarīgai fingerstyle ģitārspēlei.

Albare (Austrālija) – viens no vadošajiem Austrālijas džeza izpildītājiem, kas vairākus gadus vadījis Melbourne Jazz Festival, pasniegs meistarklasi “Mūzikas industrijas noslēpumi”.

Jeff Lorber (ASV) – vairāku Grammy balvu nominants, meistarīgs džeza, fusion un smooth jazz izpildītājs, Jeff Lorber Fusion sastāva līderis.

Rachel Claudio (Francija) – komponiste, tekstu autore, pianiste un producente. Atpazīstamību guvusi gan kā soulful mūzikas, gan arī hip-hop un elektroniskās mūzikas izpildītāja.

Edmar Castaneda (Kolumbija) – kolumbiešu mūziķis, kurš pārsteidzis pasauli ar savu netradicionālo un unikālo džeza arfas spēli!

Dalības maksa uz visām meistarklasēm (apvienotā biļete): EUR 40.00

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*