GRAND PRIX – Laura Budreckytė (Lietuva)

Otrā vieta – Laura Põldvere (Igaunija)

Trešā vieta – Evilena Protektore (Latvija).

 

Grand Prix laureāte Laura Budreckytė ieguva naudas balvu 1000 EUR apmērā, kā arī – ekskluzīvas tiesības piedalīties festivālos „Pori Jazz” (Somija) un „Rīgas Ritmi 2013” (Latvija). Otrās vietas ieguvēja Laura Põldvere balvā saņēma 700 EUR, bet trešās vietas ieguvēja Evilena Protektore – 500 EUR. Laureāti ieguva arī „Shure” mikrofonus no „A&T Trade” un dāvanu kartes no „Galleria Riga”.

Īpašu balvu 2000 EUR apmērā bija sagatavojis arī Maestro Raimonds Pauls, to ieguva – Laura Põldvere (Igaunija)! Publikas simpātijas balvu ieguva Gina Kazlauskaitė (Lietuva)!

Festivāla „Rīgas Ritmi 2013” simpātiju balvu – tiesības uzstāties festivālā ieguva Daniel Cacija (Horvātija).Kompānija „Tele2” bija sarūpējuši īpašu dāvanu – planšetdatoru māksliniekam, kura priekšnesums veidojis vislabāko komunikāciju ar skatītājiem, un to ieguva – Inese Bērziņa (Latvija)!

Konkursa organizatori vēlas pateikties „Riga Jazz Stage” atbalstītājiem – „A&T Trade”, VKKF, Rīgas Domes izglītības, kultūras un sporta departamentam, Radisson Blu Hotel Latvia. Kā arī – oficiālajam festivāla transportam – „Møller Auto”, restorānam „Kaļķu vārti”, mobilo sakaru uzticamam nodrošinātājam 16 gadu garumā – „Tele2”! Kopumā konkursam bija pieteikušies vairāk nekā 30 jauno džeza mākslinieku, no kuriem 12 uzstājās konkursa finālā.

„Riga Jazz Stage 2014” norisināsies divās nominācijās – džeza vokāls un saksofons.

Tiekamies nākamgad !

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*