26. aprīlī, plkst.19:00, Kongresu namā, Latvijas Radio bigbends Badijam Ričam (Buddy Rich) veltītajā koncertprogrammā ar Džodžo Maijeru!

Latvijas Radio bigbends kopīgā koncertprogrammā ar virtuozo bundzinieku Džodžo Maijeru (Jojo Mayer). Programma Buddy Rich 25th Anniversary tiek veltīta pasaulslavenajam bundziniekam Badijam Ričam (Buddy Rich) viņa atceres divdesmit piektajā gadskārtā.

Džodžo Maijers iejutīsies leģendārā Badija Riča ādā, izpildot koncertprogrammu kopā ar Latvijas Radio bigbendu. Atjaunotais Latvijas Radio bigbends jau ir pierādījis sevi uzstājoties kopā ar tādiem pasaules līmeņa māksliniekiem kā Kurts Elings, Roberta Gambarini un Lasse Lindgren. Arī šoreiz neatkārtojamais bigbends Kārļa Vanaga vadībā pieņem jaunu izaicinājumu – koncertēt programmā kopā ar virtuozo  Džodžo Maijeru.

Savukārt pats bundzinieks atzīst, ka ilgus gadus nav spēlējis kopā ar bigbendiem. Tas ir izaicinājums pašam sev – nonākšana dinamiskajā bigbendu vidē pēc daudziem gadiem. No otras puses – šis izaicinājums bijis viens no iemesliem, kāpēc bundzinieks piekritis dalībai šajā īpašajā programmā.

Apmeklētājiem jāņem vērā, ka koncerts 26.aprīlī norisināsies divās daļās. Pirms Latvijas Radio bigbenda un Džodžo Maijera koncerta, pirmā daļa veltīta Starptautiskā jauno džeza vokālistu konkursa „Riga Jazz Stage 2013” apbalvošanas ceremonijai. Skatītājus priecēs laureātu priekšnesumi, kā arī – pārsteigumi no žūrijas un atbalstītāju puses.

 Biļetes nopērkamas „Biļešu Serviss” kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Mosties pavasara ritmos!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*