Sākot ar 10. februāri ir iespējams iegādāties biļetes uz koncertiem festivāla „Rīgas Ritmi” pavasara koncertu sērijas ietvaros. No 24. aprīļa līdz 27. aprīlim pavasara koncertu sērija priecēs mūzikas cienītājus ar trīs jauniem koncertiem un starptautisku vokālā džeza mākslinieku konkursu „Riga Jazz Stage 2013”.

Jau trešo gadu pēc kārtas festivāls „Rīgas Ritmi” piekopj tradīciju, rīkojot pavasara un ziemas koncertu sērijas. Šogad pavasara koncertu sērijas laikā, kas norisināsies aprīļa beigās, apmeklētājiem būs iespēja baudīt muzikāli krāšņus koncertus. Tāpat pavasara koncertu sērijas laikā savu renesansi piedzīvos starptautiskais džeza mākslinieku konkurss „Riga Jazz Stage 2013”.

„Rīgas Ritmi” pavasara koncertu sēriju 24. aprīlī plkst. 20:00 klubā „Kaļķu Vārti” atklās ekstravagantais džeza trio – A.Spell, kurā apvienojušies mūziķi no Dienvidāfrikas un Šveices. Trīs mākslinieki ir apbruņojušies ar neierastiem mūzikas instrumentiem. Tie apvieno organisko un elektronisko skaņu kopumu, radot perfekti sabalansēta skanējuma līdzsvaru. Biļešu cena – 7 LVL.

25. aprīlī kino „Splendid Palace” plkst. 19:00 norisināsies starptautiskais džeza mākslinieku konkursa koncerts „Riga Jazz Stage 2013”. Džeza vokālisti no dažādām valstīm ieradīsies Rīgā, lai cīnītos par iespēju gūt starptautisku atpazīstamību. Biļešu cenas – 5 LVL un 8 LVL.

Piektdien, 26. aprīlī plkst. 19:00 Kongresu namā kopīgā koncertā uzstāsies viens no pasaules izcilākajiem bundziniekiem Džodžo Meijers (Jojo Mayer) un pašmāju džeza sastāvs – Latvijas Radio bigbends. Kopā ar šveiciešu bundzinieku, nu jau aktīvi koncertējošais bigbends, izpildīs īpašu programmu veltītu pasaulslavenajam bundziniekam Badijam Ričam (Buddy Rich). Biļešu cenas sākot no 10 LVL līdz 20 LVL.

Pavasara koncertu sērijas noslēgumā uzstāsies jaunās paaudzes a capella virtuozi no ASV – grupa Naturally 7. Grupa iemieso sevī hip-hopa, beatbox, džeza, gospeļu, Motown un R&B stilu sajaukumu. Savu mūziku viņi izpilda unikālā veidā, sauktu par „Vokālo Spēli”. Koncerts notiks 27. aprīlī plkst. 19:00, Kongresu namā. Biļešu cenas sākot no 10 LVL līdz 25 LVL.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Festivāla „Rīgas Ritmi” īpašais piedāvājums – SUPERBIĻETE!

Tā ir iespēja pavasara koncertu sērijas laikā apmeklēt 3 koncertus ar 50% atlaidi. Iegādājoties SUPERBIĻETI par 25 LVL, jums būs iespēja apmeklēt: konkursa koncertu „Riga Jazz Stage 2013”, Latvijas Radio bigbends ft. Jojo Mayer un Naturally 7 koncertus par puscenu.

Biļešu tirdzniecība uz pavasara sērijas koncertiem sākas no 10. februāra.

Biļetes nopērkamas Biļešu serviss kasēs un Internetā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Mosties pavasara ritmos!

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*