Šī gada 31. maijā un 2. jūnijā pašmāju jazz-funk grupa Very Cool People kopā ar vācu trompetistu Kristofu Ticu (Christoph Titz) uzstāsies festivāla Sigulda Jazz ietvaros.

Pēc pirmā festivāla 2011. gada rudenī Very Cool People tikās ar tā rīkotāju Normundu Kalniņu, lai apspriestu tālākas sadarbības iespējas. Tika nolemts nākamajam, šī gada Siguldas festivālam sagatavot starptautisku projektu, kurā VCP uzstātos kopā ar viesmākslinieku. Pēc neilga laika par grupas skatuves partneri tika uzaicināts Kristofs, kurš labprāt piekrita uzsākt šo.

„Negribam, lai tas izklausītos kā VCP kopā ar kādu trompetistu, vai arī kā pavadošais sastāvs solistam. Vēlamies, lai tas izklausās kā vienota grupa un tieši tāpēc nosaukums ir „Very Cool People including Chritoph Titz“. No mūsu puses šim projektam pārsvarā esam atlasījuši skaņdarbus, kas nav iekļauti nedz mūsu pirmajā, nedz arī topošajā albūmā; arī jau zināmos VCP skaņdarbus vēlreiz aranžējām šī projekta ietvaros. Protams, ka arī Kristofa kompozīcijas ir atlasītas un pielāgotas tieši šim sastāvam. Jaunnedēļ sāksim mēģinājumus kopā ar Kristofu, bet, pirms kāpt uz festivāla skatuves, vēlamies uzspēlēt nelielā klubā, lai saprastu, kā mūsu jaunais projekts skan publikas priekšā, jo, mūsuprāt, tieši tādā atmosfērā komunikācija ar auditoriju ir vislabākā“. Tā par kopprojektu Very Cool People.

VERY COOL PEOPLE including CHRITOPH TITZ sniegs divus koncertus:

31. maijā plkst 22:00 „Sigulda Jazz Pre-Party“ klubā „Omas Briljanta istaba“, Rīgā, Audēju ielā 7 (ieeja bez maksas).
2. jūnijā uz Sigulda Jazz festivāla skatuves Pilsdrupu estrādē.

Biļetes uz Sigulda Jazz nopērkamas BezRindas.lv un Biļešuserviss.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*