Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla „RĪGAS RITMI 2011” ziemas sērijas koncertiem. Festivāls saviem klausītājiem piedāvās klātienē dzirdēt vienu no labākajām vokālā džeza grupām Eiropā – Les Voice Messengers un franču eksperimentālā džeza kvartetu – Emile Parisien Quartet.

1. novembrī Latvijas Radio 1. studijā koncertēs ekspresīvā franču mūziķu apvienība Emile Parisien Quartet. Emīls Parisiens (Emile Parisien) dzimis Francijā.1996. gadā Tulūzas konservatorijā studējis mūsdienu un klasisko mūziku. Kopš 2000. gada viņš muzicē gan Parīzē gan ārzemēs kopā ar tādiem mūziķiem kā Michel Portal, Jacky Terrasson, Yaron Herman, Paco Sery, Rémi Vignolo un daudziem citiem. 2004. gadā Parisiens turpināja pilnveidot savu māksliniecisko identitāti un kopā ar saviem domubiedriem izveidoja Emile Parisien Quartet.

Emile Parisien Quartet ir konkursa Victoires du Jazz 2009 laureāti nominācijā Gada instrumentālās mūzikas atklājums (Révélation Instrumentale Française de l’Année).

10. decembrī Kino Splendid Palace (kino „Rīga”) koncertēs vokālā džeza grupa Les Voice Messengers, kura ir atzīta par vienu no labākajām vokālā džeza grupām Eiropā, kas apvieno džeza orķestra enerģiju un ritmu ar unikālā vokālā ansambļa poētisko un muzikālo šarmu.

Savā daiļradē Les Voice Messengers iekļauj Baudelaire, Apollinaire, Milosz un citu francūžu dzejas izlases un inovatīvā veidā apvieno tās ar grupas līdera Thierry Lalo mūziku, radot elegantu džeza un franču valodas apvienojumu.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

„Šis koncerts ir jāredz!” The Latest Jazz News

Biļetes ir nopērkamas Biļešu serviss kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv . Cenas sākot no 10 – 25 LVL.

Nenoguli labu koncertu!

Video:

Info: www.rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*