“Mani sauc Hans Antehed un es esmu zviedru mūziķis. Griežos pie jums ar informāciju par jauno CD “Latvian Sentiments”, kuru esmu ierakstijis kopā ar savu zviedru kvartetu un viessolistiem Ievu Kerēvicu, Jolantu Gulbi, un Denisu Paškēviču.

Ierakstītais CD piedāvā jaunā un interesantā veidā latviešu mūziku, ko esmu aranžējis dažādos džeza stilos. Mēs spēlējam tautas dziesmas, kā arī R.Paula un I.Kalniņa mūziku. Tādā veidā, mūsu CD varētu interesēt visai plašu publiku”.

Disks nopērkams veikalos: Randoms, Upe un arī Platforma.lv.

Papildus informācija:
http://www.draugiem.lv/hansa
http://www.platforma.lv

Hans Antehed – džeza un klasiskās mūzikas pianists, aranžētājs un komponists no Zviedrijas, Uppsalas. Ieguvis universitātes un privāto izglītību klasiskajā un džeza klavierspēlē, improvizācijā, kora mūzikā, aranžēšanā, kompozīcijā un mūzikas vēsturē. Spēlē arī ģitāru, kontrabasu, akordeonu, bandžo un citus instrumentus. Strādā par inženieri un ekonomistu Valsts Veterinārajā Institūtā, Uppsalā. Brīvajā laikā arī lidotājs, šad un tad pats lido uz Latviju ar vienmotora lidmašīnām.

Pirms 6 gadiem Hans dibināja savu kvartetu, kas nepieciešamības gadījumā pārtop par trio vai duetu. Hans Antehed ar grupas dalībniekiem bieži spēlē dažādos klubos un pasākumos gan Uppsalā, gan arī citās Zviedrijas pilsētās.…

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*