Rīgas Ritmi logoFestivāls „RĪGAS RITMI” arī šovasar Latvijas mūzikas mīļotājiem un viesiem dos iespēju piedalīties daudzkrāsainā un aizraujošā mūzikas piedzīvojumā kopā ar izciliem mūziķiem no visas pasaules.

Biļetes ir nopērkamas visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā. Biļešu cena sākot no 10-30 Ls!

Festivāla grandiozākie koncerti notiks Kongresu namā. Vakara koncerti un jam session norisināsies klubā „Artelis”. Notiks arī vairāki bezmaksas brīvdabas koncerti Brīvdabas atpūtas parkā EGLE.

Festivāla klausītājiem būs iespēja dzirdēt populārāko Vācijas džeza mūziķi – trompetistu Tilu Brenneru (Till Brönner), vienu no mūsdienu ievērojamākajiem pasaules mūzikas un džeza vokālistiem – Filipu Hamiltonu (Philip Hamilton), flamenko ģitāras virtuozu Eduardo Nieblu (Eduardo Niebla), kubiešu klavierspēles jauno zvaigzni Alfredo Rodrigesu (Alfredo Rodriguez), unikālo kaboverdiešu dziedātāju Karmenu Souzu (Carmen Souza) un citus pasaules ievērību guvušus māksliniekus, kā arī jau zināmus un jaunatklātus Latvijas džeza un pasaules mūzikas talantus.

Tiekamies jau vasaras sesijas koncertos!

Biļetes www.bilesuserviss.lv

Info: www.rigasritmi.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*