Bundzinieka Gundara Lintiņa jubilejas lielkoncerts 30. janvārī plkst. 16:00 Jelgavas Kultūras namā.

Bundzinieka Gundara Lintiņa jubilejas lielkoncerts

Latvijā pazīstamā un stilistiski daudzveidīgākā bundzinieka Gundara Lintiņa jubilejas lielkoncerts, kurš sastāvēs no 2 daļām, norisināsies mūziķa 40 gadu jubilejā- 2011. gada 30. janvārī, kuru bundzinieks vēlas atzīmēt savā pilsētā – Jelgavā un sniegt patiesi emocionālu saviļņojumu ne tikai saviem draugiem un domubiedriem, kopīgi muzicējot šajā nozīmīgajā dienā, bet arī savas pilsētas iedzīvotājiem.

Lielkoncertā uzstāsies mūziķa draugi: Liene Šomase, Andris Ērglis, Ieva Kerēvica, Ginta Krievkalna & grupa „Amurr”, Jelgavas Tirkīzzilais koris un Žoržs Siksna,  mācītājs – Mārtiņš Burke Burkevics, Edvīns Zariņš- grupa „Dakota”, grupa „CREDO”, deju studija „Intriga, „Jelgavas bigbends”- Raita Ašmaņa vadībā, instrumentālā džeza grupa „Jam Orchestra”, „Sunny Groove Dixie”, grupa „Drums Clinic”, grupa „Cold Flame”, Jubilejas muzikāli pavadošā grupa Kristapa Krievkalna vadībā, kā arī citi koncerta īpašie viesi!

Koncerts būs grandiozs un pārsteigumiem bagāts, kā arī savā ziņā unikāls, jo Gundars Lintiņš ir pirmais bundzinieks Latvijā, kurš savu jubileju atzīmēs ar tik vērienīgu lielkoncertu, pats muzicējot pie bungām, kā arī dejojot ar savu deju partneri Marinu Martinovu no TV šova „Dejo ar Zvaigzni”. Biļetes uz lielkoncertu nopērkamas „Biļešu Paradīze” kases.

Gundars Lintiņš ir viens no profesionālākajiem un pieprasītākajiem bundziniekiem Latvijā, šobrīd aktīvi koncertē un spēlē K.Krievkalna, kā arī grupu „Credo” un  „Jam Orchestra” sastāvā. Piedalās dažādos mūzikas ierakstu projektos un festivālos. Absolvējis RPIVA un LLU, kur ieguvis  bakalaura grādu Jazz un Pop mūzikas specialitātē, kā sitaminstrumentu pasniedzējs, kā arī zinātņu izglītības maģistra grādu pedagoģijā. Izdevis mācību līdzekli sitaminstrumentu skolotājiem- „Ritma izjūtas attīstība sitaminstrumentu spēles mācību procesā”.

Bundzinieka iepriekšējā profesionālā pieredze saistās ar „Jelgavas Big-Band” Raita Ašmaņa vadībā,  „Jelgavas Dixieland”, kā arī  grupām „Jaunais laiks”, „Rebel”, „Dakota”, koncertējis kā viesis kopā ar grupām „The Hobos” un „Autobuss Debesīs”, kā arī ar ievērojamākajiem pašmāju mūziķiem un solistiem.

Piedalījies kā pavadošais mūziķis TV3  šovos „Dziedi ar Zvaigzni”, „Dziedi ar Zvaigzni. Milžu Cīņas”, „Koru Kari”, „Dejo ar Zvaigzni”. Šovā „Dejo ar Zvaigzni 2” pierādījis sevi arī kā dejotāju kopā ar partneri M. Martinovu. Tāpat piedalījies arī Lietuvas televīzijas šovā „Dziedošās Ģimenes” kā pavadošais mūziķis, daudzos Latvijas TV projektos,  vairākus gadus uzstājies  festivālos „Saulkrasti Jazz”, „Rīgas Ritmi”, „Bildes”. Koncertējis Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Baltkrievijā, Singapūrā, Meksikā.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*