zimbabw2. janvāra pievakarē, 18.00 eksperimentālā grupa „Zimbabw” ielūdz uz dvēseles dziedināšanu Ģertrūdes ielas teātrī.

Mūzika, kas dvēseli dziedēs un tai pat laikā liks tai dziedāt, bet vārdi palīdzēs saprast, kur tad šo brīnumaino „dziedināšanu” meklēt arī ikdienā. Jāpiebilst, ka piparkūkas un karstvīns gādās par aromātu un garšas toņiem, kas, baudīti kopā ar Zimbabw skaņdarbiem, sola radīt neatkārtojamas noskaņas…

Jāatgādina, ka tuvākajā laikā šī būs vienīgā iespēja dzirdēt Zimbabw, jo grupas dalībnieki nopietni izglītojas savos darbības lauciņos – studējot, gan tepat, gan ārvalstīs, aktīvi piedaloties dažādos projektos, meistarklasēs un koncertos, kas tuvojošos koncertu padara unikālu ne vien klausītājam, bet arī mūziķiem.

„Zimbabw” repertuārā ir pašu grupas dalībnieku radītas eksperimentālas oriģinālkompozīcijas, kurās vienkopus sadzīvo gan iepriekš radītas līnijas, gan brīva improvizācija. Savā daiļradē grupa apvieno pasaules mūzikas, džeza un arīdzan klasiskās mūzikas ietekmes.

Grupas līderis ir pianists, komponists un dziesmu teksta autors – Krists Auznieks, vokāliste Līva Kalniņa, bundzinieks Ivars Arutjunjans, basists Jānis Rubiks un alta saksofonists Vadims Makarovs. Lai gan grupa darbojas neilgu laiku, tās sastāvā muzicējošie jaunieši ir labi pazīstami gan Latvijas džeza mūziķu, gan populārās mūzikas aprindās.

Vairāk par grupu un koncertu var uzzināt apmeklējot tās profilus kādā no interneta sociālajām vietnēm:

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*