Niks Gothams, Toms Poišs, Toms RudzinskisOtrdien, 21. decembrī plkst. 20:00 LMA Studentu klubā notiks regulāro džeza vakaru „Joseph Willow’s Jazz Club” pēdējais šī gada koncerts, šoreiz kopā ar īpašajiem viesiem Tomu Rudzinski un Rūdolfu Macatu.

„Joseph Willow’s Jazz Club” vakari notiek divās daļās, pirmajā daļā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studenti veido kopīgu koncertu un saspēlējas ar vakara īpašajiem viesiem, šoreiz diviem Amsterdamas konservatorijas studentiem – saksofonistu Tomu Rudzinski un taustiņinstrumentālistu Rūdolfu Macatu. Taču otrajā daļā uz skatuves aicināts ikviens spēlēt gribētājs, vakaru turpinot ar jam session.

Saksofonists un komponists Toms Rudzinskis līdz šim uzstājies dažādu grupu sastāvos, gan pop/jazz grupā „Morning after”, gan jazz/ elecronics grupā „Very Cool People”, kā arī citos ar džezu saistītos projektos. Kā arī 2007. gada vasarā Toms, apvienojot domubiedrus, radīja džeza kvartetu „Toms Rudzinskis Hipster 4”, ar mērķi izpildīt gan pašu sacerētu orģinālmūziku, gan popularizēt džezu Latvijā.

Otrs vakara īpašais viesis, arī Amsterdamas konservatorijas students – džeza pianists un komponists Rūdolfs Macats. Lai arī Rūdolfs mācījies akadēmisko mūziku, loģiskā un likumsakarīgā ceļā nonācis pie džeza, iestājoties Rīgas Doma kora skolas Džeza nodaļā. Šobrīd viņš džeza studijas turpina Amsterdamas konservatorijā pie pasniedzēja, džeza pianista un komponista Karel Boehlee.

Vakara otrajā daļā uz skatuves aicināts ikviens, to turpinot ar jam session.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*