KONCERTS SPĪĶERU KOCERTZĀLĒ (SINFONIETTA) 13.MARTĀ 19.3O

13.03.2010, pl. 19:30

Spīķeru koncertzāle
Biļetes cena: 7 LVL
„Latvijas Koncerti” aicina uz  „Spīķeru Jazz” ar džeza apvienības Riga Groove Electro mūziķu un pazīstamā saksofonista un flautista Denisa Paškeviča piedalīšanos!

Koncertā skanēs mūzika no digitālā albuma  „Golden Sun”. Pārdomas par cilvēku, visumu, zvaigznēm un attiecībām izskanēs mūzikā, kurā savienojas drum’n’bass, brīva improvizācija, elektronika, Džona Koltreina stils, Latīņamerikas ritmu zīmējumi.

„Skaņdarbiem ir iedots karkass”, stāsta  Deniss Paškevičs, „bet ir vieta arī brīvajai improvizācijai – varam lidot un meklēt kopīgu muzikālu meditāciju.”
Koncerta īpašais viesis – Jolanta Gulbe. Viņas izpildījumā dzirdēsim Denisa kompozīcijas, kas veltītas tieši viņai.
Riga Groove Electro (RGE) ir viena no Latvijas visdaudzpusīgākajām un potenciāli spēcīgākajām džeza apvienībām, kas daudz ceļo un sniedz koncertus dažādās pasaules vietās. Dalībnieku pamatsastāvs – Deniss Paškevičs (saksofons, flauta), Madars Kalniņš (rhodes piano), Norberts Skraucis (elektriskais bass), Kaspars Grigalis (sitaminstrumenti).
VIDEO:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n_fJ0FcujMQ]

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*