Very Cool People izveidoti no plastilīna

26. martā klubā Dirty Deal Cafe (Spīķeri) notiks grupas VERY COOL PEOPLE jaunā videoklipa, dziesmai HUGO, prezentācijas ballīte.

Klipu veidoja kūlās mākslinieces Liene Mackus un Maija Mackus. Video skaņdarbam HUGO ir animācija, kurā visi personāži ir veidoti no plastilīna, vairāk par animāciju māsas:

Macuks: “Iedvesmojoties no mūzikas, ‘Hugo’ video veidojam kā asa sižeta psiholoģisku trilleri…nedaudz erotiskās noskaņās. Lielos vilcienos – par nervozām sievietēm un vīriešiem filosofiem. Animācija atklās ne tikai to, kur pazudis Hugo, bet arī krietnu devu vietējās eksotikas, kas mūsuprāt var sacensties kaut ar Taizemes labumiem.”

“Ļoti interesanti bija redzēt, kā mēs izskatamies veidoti plastilīnā, Liene un Maija ir izdarījušas milzīgu darbu un jāatzīst ka plastelīna VCP izskatās ganrīz labāk kā īstie:)” par klipu VCP.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y_OW5fCdXuI]

Ballītē uzstāsies VERY COOL PEOPLE, kā vienmēr ar pilnu atdevi un sniegs pamatīgu enerģijas lādiņu atnākušajiem viesiem. Pasākumā grupai uz vairākām kompozīcijām pievienosies dziedātājs un blūmīzerits Oskars Stolse-Semerovs – “Jau kādu laiku gribējām uzaicināt Oskaru ar mums uzspēlēt kādā koncertā, jo domājam, ka blūmizera skaņa un viņa bals tembrs labi skanētu kopā ar mūsu mūziku”, tā par šo sadarbību VCP.

Pirms paši svinētāji kāps uz skatuves, uztāsies VCP draugi, jauna un interesanta grupa – S&T Syndicate (Squirrel and Turtle Syndicate). S&T Syndicate ir muzikāla apvienība, kas izmantojot vāverēm un bruņurupučiem neraksturīgus skaņu apstrādes paņēmienus, veido skaņutelpas vīzijas. Sintizējot dzīvo un elektronisko mūziku, virtuāli aizrausim klausītājus neaizmirstamā muzikālajā ceļojumā, tajā pašā lāikā apsolot fiziski atstāt dejojošos ķermeņus patīkamajās Dirty Deal Cafe telpās.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Pēc koncerta afterparty turpat DDC ar DJ ShahS (Funk, Ska, Balkan, Big Beat…), kurš izklaidēs arī viesus pirms un pēc koncerta. “Spēlēju pasākumos un klubos, kur publika uztver neierastāku, nezināmāku mūziku par to, kas skan radiostacijās un lielākajā daļā Latvijas izklaides vietu” pats par sevi ShahS.

Jāpiemin, ka visiem VCP draugiem, kas pieteikušies grupas meilinglistē ieeja uz šo pasākumu būs ar atlaidi, proti 2LS. Tā kā esat laipni aicināti 26. martā Dirty Deal Cafe!

Klipa tapšnu atbalsta:
Valsts Kulturkapitāla fonds

Pasākumu atbalsta:
LMK, Easyget.lv, Orb.lv, Radio NABA, FHM un Platforma.lv

Vieta: Dirty Deal Cafe(Spīķeri).

Durvis no: 21:30

Ieeja: 3LS

Vairāk info:
www.verycoolpeople.org
www.dirtydeal.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*