Dandelion Wine

2010. gada 6.martā grupa Dandelion Wine svinēs savu piekto dzimšanas dienu. Grupa aicina uz koncertu Studentu klubā (Raiņa bulvāris 23).

Grupa Dandelion Wine (Pieneņu Vīns) dibināta 2005. gadā. Grupa savu radošo darbību sākusi ar vokālistes Evilenas dziesmu skicēm, kuras aranžējot radies grupas skanējums ar funk un jazz iezīmēm. Grupas pastāvēšanas laikā tajā piedalījušies daudzi interesanti un talantīgi mūziķi, un katrs, protams, sniedzis savu ieguldījumu Dandelion Wine muzikālajā attīstībā. Tā parādījās kolektīvs ar neparasto nosaukumu un interesanto mūziku.

Piecu gadu laikā grupa ir uzvarējusi vairākos konkursos, piemēram, “MicRec Open4” un “Tu Esi Pamanīts”, kur soliste Evilena tika atzīta par labāko vokālisti. 2008. gadā grupa izlaida savu debijas singlu, kas noturējās radio SWH top 20 septiņas nedēļas un topā “Priekšnams” tika atzīta par mēneša līderi. 2009. gadā grupa laida klajā savu otro singlu.

Tagad grupa svin savu jubileju – 5 gadi mūzikā, un Dandelion Wine aicina apmeklēt  svinības Studentu klubā (Raiņa bulvāris 23).

Kopā ar Dandelion Wine koncertā piedalīsies jauns un daudzsološs kolektīvs Zara.Za, kas dibināts 2009. gadā un izpilda mūziku Acid Jazz un R’n’B stilā.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ieeja no 22.00

Koncerta sākums 23.00

Ieejas maksa 1. Ls

Sīkāka informācija:

www.studentuklubs.lv

dandelionwine.draugiem.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*