Conceptions#1Mūsdienu muzikālā kultūra mudž no iespējamo stilu un virzienu pārpilnības. Ērā, kad portatīvais dators spēj aizstāt veselu orķestri, īpašu vērtību iegūst mūziķi, kas spēj radīt modernu un aktuālu dzīvo mūziku. Viņu koncertos notiek emocionāla mijiedarbība starp publiku un mūziķiem.

Mākslinieciskā darbnīca „Orbīta” veido jaunu tradīciju – mūsdienu dzīvās mūzikas festivālu „CONCEPTIONS #1”, kura eklektiku rada nu-jazz, easy-listening, drum`n`base, acid-jazz, nu-swing, electronic, disco, dance-punk un electro-funk noskaņas. Šogad pasākuma galvenā tēma ir tieši latviešu kolektīvi. Savas stila un skaņu koncepcijas piedāvās tādas autoritatīvas grupas, kā “The Briefing”, “Dandelion Wine”, “Beat-Retro-Scratch”, kā arī nesen izveidotas, bet jau daudzsološas grupas “Sun Quay”, “Riga Metro”, “Zara.za” un “JJ Project”. Mūziķus atbalstīs DJ Funkstrot, VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

The Briefing

Festivāls norisināsies 26. Februārī 19:00 Andrejsalā, „Orbītā” (Andrejostas 4, korpuss № 15). Ieeja par ziedojumiem: 5 Ls (3 Ls ar flajeri).

Informācija un flajers: www.andrejsala.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*