Man-HuJazz-rock

Par grupas dzimšanas dienu varētu nosaukt 2005. gada 19. novembri, kad tika sniegts pirmais koncerts, kurā grupas mūziķi apvienojās, kā uz atsevišķu gadījuma projektu. Taču pēc tam mūziķi nolēma sadarbību turpināt, tiesa gan uz šo brīdi sastāvs ir nedaudz mainījies, grupai nomainījies bundzinieks. Grupas sastāvā šobrīd darbojas:

Jānis Zābaks – vokāls, ģitāra. Beidzis Jelgavas mūzikas vidusskolu, šobrīd studē RPIVA džeza nodaļā, vokālo dziedāšanu. Bez darbības grupā Man-Hu darbojies kā solo mākslinieks.

Dainis Kauliņš – alta saksofons, baritona saksofons. Šobrīd mācās Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolā 4. kursā, saksofona spēli. Paralēli grupas darbībai, nodarbojas arī ar akadēmisko mūziku.

Andris Kauliņš – taustiņ instrumenti. Šobrīd studē RPIVA džeza klavieres. Paralēli muzicē grupā The Briefing.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Miķelis Vīte – bungas/perkusijas. Paralēli darbībai grupā, muzicējis ar tādiem māksliniekiem kā D. Paškēvičs, V. Indrišonoks, A. Buiķis, Riga Gospel Choir, Inguss Pētersons, Igo, u.c.

Jānis Straupenieks – basģitāra. Bassa spēles pamatus apguvis pie privātskolotāja O. Sproģa un pašmācības ceļā. Paralēli darbībai grupā, nodarbojies ar mūzikas kalpošanu baznīcā.

Grupas darbības vieta – esam nobāzējušies Rīgā, taču mūsu muzikālā darbība aptver arī citas vietas Latvijā…esam koncertējuši dažādās Latvijas vietās – dažas no tām: Liepājas Rock kafejnīca, Liepājas latviešu biedrības nams, Cēsis – “Fonoklubs”, Talsu kultūras nams, Balvu kultūras nams, Jelgavas kultūras nams, Rīga – Doma laukums, Vērmanes dārzs, restorāns “Sunny Terrace” (City Hotel), u.c.

Mēs savu muzikālo virzienu esam atļāvušies piedēvēt Jazz-rock stilam… Lielākās muzikālās autoritātes ir tādi mūziķi kā “Dave Mathews band”, “Delirious”, “U2”, “Yellow Jackets”, “Norah Jones” u.c.

Kopā spēlējot cenšamies aizsniegt klausītāju gan ar savu mūziku, gan vārdiem, taču tas ko darām uz skatuves noteikti sniedz gandarījumu arī mums pašiem. Cenšamies būt patiesi sevis mūzikā ietvertajās melodijās un vārdos… mēs aizvien vēl meklējam, vispirms sevi un tad arī tos, kuri mūsos klausās.

Šobrīd strādājam pie grupas pirmā singla “TU UN ES”,  un dziesmas “ABA”. Abas šīs dziesmas jau ir ierakstītas studijā un šobrīd notiek aktīvs darbs pie šiem ierakstiem un to apstrādes. Tuvākā laikā plānoti šo singlu prezentācijas koncerti Rīgā. Tālākos grupas plānos ietilpst neliela koncerttūre pa Amerikas Savienotajām valstīm, kas šobrīd tiek izstrādāta un veidota sadarbībā ar mūsu ārzemju draugiem un palīgiem. Tas viss kaut kad pavisam drīz un pavisam forši…

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*