Aicinām mācīties muzikāli apdāvinātus bērnus un jauniešus Bolderājas mūzikas un mākslas skolas Populārās mūzikas nodaļā!

2006./07. m.g. mūsu skolā tika atvērta jauna programma “Populārās mūzikas pamati” ar dažādām specializācijām: dziedāšana, klavierspēle un sintezatora spēle, ģitāras spēle, basģitāras spēle, sitaminstrumentu spēle, klarnetes un saksofona spēle. Bolderājas mūzikas un mākslas skola pašlaik ir vienīgā bērnu mūzikas skola Rīgā, kas īsteno šādu programmu. Programmas mērķis – sniegt audzēkņiem zināšanas par dažādiem mūsdienu mūzikas stiliem un žanriem (pop, rock, jazz), ka arī sagatavot iestājeksāmeniem vidējās un augstākās profesionālās mācību iestādēs, kurās tiek īstenotas populārās un džeza mūzikas programmas.

Programma “Populārās mūzikas pamati” paredz tādu mācību priekšmetu apguvi: individuālās nodarbības izvēlētajā specialitātē, improvizācija, mūzikas teorija, aranžēšana, mūzikas litaratūra – populārās mūzikas vēsture. Programmas apguves procesā audzēkņi tiek iesaistīti kolektīvajā muzicēšanā, spēlējot dažādos instrumantālajos un vokāli-instrumentālajos ansambļos.
Profesionālās ievirzes programmas apmācības ilgums ir seši gadi, kas nodrošina audzēkņiem iespēju mācīties nākamajā izglītības pakāpē. Par pilnu, pabeigtu mācību programmu izglītojamie saņem Apliecību par profesionālās ievirzes izglītību. Lai iestāties mūzikas skolā audzēkņiem jānokarto iestājpārbaudījumu: bez priekšzināšanām – muzikālo dotību pārbaude (dzirde, ritms, muzikālā atmiņa); ar priekšzināšanām – muzikālo dotību un mūzikas teorijas zināšanu pārbaude, divu sagatavotu skaņdarbu vai kompozīciju atskaņošana. Audzēkņu vecums – no 7 līdz 18 gadiem. Mācību maksa budžeta grupā – 4,-  Ls menesī.

Skolas adrese: Stūrmaņu ielā 31, Rīga LV – 1016
Tālr./fakss: 7434848;
Tālr. 7432253; 7430542
Internet: http://www.bmms.lv
E-pasts: bolderajams@parks.lv

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*