BarakaPiektdien, 17. jūnijā, plkst. 15:00 – 19:00 nedēļas nogali ar bezmaksas koncertu ieskandinās grupa „Baraka”. Origo Summer Stage piedāvā Seno Austrumu un mūsdienu Rietumu mūzikas apvienojumu, ievērojot labākās etniskās, elektroniskas un džeza mūzikas tradīcijas.

Grupa „Baraka” savu darbu raksturo: “Baraka – tas ir ekskluzīvs muzikāls projekts, kas muzicē lounge stilā. Mēs ne tikai stundām sēžam savā studijā, veidojot aranžējumus, remiksus, piedaloties dažādos konkursos un festivālos, mēs arī izdodam albumus dažādās mūzikas izdevniecībās, daudz uzstājamies Latvijā, Krievijā, kā arī citās valstīs. Projektā “Baraka” darbojas tikai profesionāli mūziķi, kurus vieno tiekšanās pēc skaistuma un harmonijas. Mēs saviem klausītājiem cenšamies dāvāt vienīgi skaistu un stilīgu mūziku.”

Brīvdabas foto izstāžu galerijā „Origo” šobrīd redzama foto reportāža no 2010. gada X Latvijas Skolu  jaunatnes dziesmu un deju svētku norises vietām.

Tuvākā Origo Summer Stage programma:

29. jūnijs 17:00 – 19:00 mūzikas festivāla „Rīgas Ritmi 2011” ieskaņas koncerts ar Kestutis Vaiginis & „Mirage Octet” un festivāla viesiem Laimi Rācenāju un Diānu Pīrāgs

1. jūlijs 14:00 – 18:00 Silvesteri Orkesteri

Kultūras aktivitāšu centrs Origo Summer Stage kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis.  Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*